Ne imigrantům z Afriky

Quoted post

Daniel

#5

2015-05-15 12:15

Toto je hnus! Už fakt uvažujem o tom, že sa začnem učiť po Maďarsky a budem žiť v Maďarsku dovtedy, pokým nebude Slovensko opäť miestom, kde nebude biely človek terorizovaný negrami, arabami alebo cigáňmni!!! V. Orbán síce má svoje muchy ale aspoň povie svoje a stojí si za tým, nenechá si diktovať od Bruselu a NATO. Tam aj s cigáňmi a farebnými vedia narobiť poriadky. Keď vidím ako cigáni v Severných Čechách alebo na Východnom Slovensku terorizujú ľudí a ešte sa tam aj polícia musí báť ísť, tak je to ako negersko-arabské ghetá vo Švédsku, kde hasiči musia obchádzať celé oblasti, lebo im tam hrozí, že im pristane v aute kamenň alebo zápaľná fľaša. Non-sens. EÚ parlament doslova rozdáva Európu imigrantom a ničí životy domácich obyvateľov! Treba to zastaviť. Minimálne nech aspoň my - Slovanské národy - neprídeme o svoju zem!!!

Odpovědi

L.Nováková

#6 Re:

2015-05-15 12:24:58

#5: Daniel -  

 Mluvíte mi přímo z duše.I na fotografiích jsou vidět jen lodě plné mladých chlapů v plné síle (navíc s hlavou plnou jejich Mohameda,který přikazuje,vraždit nevěřící nebo jinověrce). Jde z nich hrůza!!! Vláda má svůj národ chránit. Jak nás chrání ta naše? Hanba !!! Tohle nemůže dopadnout dobře.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-05-16 02:40:08



Nepřihlášený uživatel

#13 Re:

2015-05-16 02:43:28

#5: Daniel -  

 

Přesně. Proč se Slované nespojí a ptám se, proč jsme se rozděli my Češi a Slováci. Vadili jsme si? Čí to byl záměr a kdo

z toho aktu má prospěch? Kdo chtěl a chce oslabit Evropu a poštvat státy v ní proti sobě?

Jistě znáte odpovědi na tyto otázky, že ano.