MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#48231 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Záchrana od SSSR

2015-05-14 18:08

#48227: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Záchrana od SSSR 

 Máte na mysli asi Krym, no tam ale proběhlo referendum a lidé chtěli dobrovolně zpátky do Ruska. Krym ani nebude předmětem jakéhokoli vyjednávání, to je nejspíš i vám jasné. Na východní Ukrajině bojují povstalci, kteří jsou nespokojeni s neústavním převratem v Kyjevě, se snahami vytěsnit ruský jazyk z úřadů na Ukrajině a později čelili příslušníkům "protiteroristické operace", která na mnohých místech nejspíš hraničila s genocidou. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#48232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Záchrana od SSSR

2015-05-14 18:11:52

#48231: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Záchrana od SSSR 

 :-) referendum :-)

Geneze je taková, nejprve okupace Krymu, následně výměna celého politického vedení Krymu za pomoci okupačních vojsk a pak "referendum" kde druhá otázka nedávala smysl, neboť se jednalo o požadavek, aby se Ukrajina navrátila k ústavě z před dvaceti lety, tedy naprostý blábol. 

Pokud by tedy i občané zvolili druhou možnost, ta by se nidky nerealizovala a okupační vojska by byla "dočasně" na Krymu, protože přece nebylo splněno to co bylo požadováno.

"Referendum" na okupovaných územích, tak taková referenda dělal také Hitler a měl stejně skvělý výsledek, jako Hitler současnosti V.I.Putin. 


Nepřihlášený uživatel

#48234 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Záchrana od SSSR

2015-05-14 18:19:36

#48231: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Záchrana od SSSR 

 Na východě Ukrajiny by už dávno nebojovalo, pokud by Rusko zločincům, kteří vykrádali sklady zbraní nedodávalo zbraně a dokonce i lidi. 

Je skutečně absurdní, že Rusko brání administrativě Ukrajiny, aby ovládala část své hranice. Obzvláště je to velmi problematické v kontextu s trostranou dohodou, kterou Rusko dobrovolně uzavřelo.