MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47213

2015-05-01 13:29

V Kyjevě budou pochodovat fašisté a budou požadovat další krveprolití na východě Ukrajiny

Skoro před rokem USA prohlásily, že její instruktoři budou na Ukrajině cvičit příslušníky Národní gardy, která neskrývá své sympatie vůči fašismu. Proč zrovna vláda Spojených států chce vojensky cvičit ukrajinskou Národní gardu? Odpověď je jednoduchá. Národní garda je složená z lidí, kteří cítí fanatickou nenávist vůči všemu, co se jim zdá být proruské či ruské. Regulérní ukrajinská armáda není pro kyjevskou a americkou vládu „spolehlivá“. Není se čemu divit. Mnoho vojáků ukrajinské armády nechce vraždit své civilní obyvatelstvo v rámci „protiteroristické operace“. Desítky vojáků ukrajinské armády proto zběhly k povstalcům anebo žádají o azyl v Ruské federaci.

ODKAZ-Americká vláda potřebuje ukrajinský konflikt ještě více vygradovat, neboť válka v Evropě by jí ekonomicky velmi prospěla. Dluhy USA by se smazávaly a s každou poválečnou zakázkou by se její ekonomika zvedala.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47216 Re:

2015-05-01 13:39:16

#47213: -  

 Koukám že rusácká petrohradská dezinformační centrála chrdlí lži non stop. Tomu se říká příprava na útok proti civilizovanému světu.