MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#46784 Re: Re:

2015-04-25 09:34

#46782: - Re:  

 Jestli je někdo ostudou Visegradu, pak to jsou Zeman, Fico a Orban. Polákům, jako národu, nesaháme my Češi ani po kolena.

Je taková obecná polopravda. Spíše říkanka. Němec to vymyslí, Čech to vyrobí a Polák to prodá.

Polský národ nazýváte "bandou pitomých šmelinářů". Jednak je to trestný čin a za druhé to není pravda. S čím, podle vás, Poláci šmelí ?

Je nám jasné o co vám jde. Poláci mají Rusů plnou prdel (celé XX. století). V XXI. století se chtějí znovu bránit a k tomu chtějí koupit za své peníze prostředky. F16 a rakety Pershing. USA jim rakety slíbili, ale nikdy nedodali.

"Fašističtí Poláci"?. Podívejte se do zrcadla soudruhu. Protektorát Boehmen und Moehren vyráběl pro nacisty o 106. Rekreaci pro dělníky tehdy zavedli nacisté. A to jsme měli svého prezidenta a vládu. Ale tito čecháčci přece nemohli nic dělat, protože jim šlo o život. Úplně stejně jako v srpnu 1968. Posrali se v Moskvě strachy a podepsali. Jediný komunista MUDr. Kriegel nepodepsal. Nikdy nebyli souzeni. To by se v Polsku, soudruhu, nemohlo stát.

Končím. Jdu se podívat na 2. kolo MS ve snookru.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#46791 Re: Re: Re:

2015-04-25 10:21:42

#46784: - Re: Re:  

 Hahaha, zajímavéí uvažování, tak 75 % Visegradu je orientováno spíš na východ, ale jen Polsko je to jediné správné :-D Není vyvrhel spíš ten, který jediný vybočuje z řady? Ajo pardon, oni jediní jsou pevně přimknutí k USA, jedinému zdroji té pravé demokracie, pravdy a lásky. S USA na věčné časy a klidně jim propůjčíme vojáky, kamkoliv si usmyslí napochodovat, neb jen oni šíří světem demokracii, ostatní národy nejsou demokratické, jen USA je pochodní ve světě temnoty. Uvědomujete si vůbec, vy proami šašci, jak jste trapní, nebo jste tak gloupí, že vám to ani nedochází?