MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#45694 Re: Zeman nám dělá jen ostudu

2015-04-09 08:13

#45691: Zeman nám dělá jen ostudu - Zeman nám dělá jen ostudu 

 Takhle se může vyjádřit jenom člověk,který je bud to zaujatý ,nebo nemá informace.Jenom člověk silný a skušený se dokáže oddělit od stáda a postavit se slabomyslným,kteří jsou zalezlí a podvolí se většině,bez toho aby hájili pravdu a zájem lidu.Už jste se mohli poučit že Zeman je osobnost,která nepodléhá náladám a pokrytectví.Nevysvětluje si dějiny podle toho kdo je u moci,kdo se bojí,ten je ve stádě.Demokracie neznamená řídit se podle jedineho"zprávneho" názoru.Nepochopení znamená,hádky,nadávaní,nenávist.Dejme svobodu názoru a nenutme řídit se naším.Čas nám ukázal,že vše co říkal  se ukázala jako pravda i když se to někteří  snažíli překrucovat.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#45695 Re: Re: Zeman nám dělá jen ostudu

2015-04-09 09:19:33

#45694: - Re: Zeman nám dělá jen ostudu 

 DRZ  HUBU , RUDY  XINDLE !   ZA  BOLSEVIKA  JSME  NEMELI  VUBEC  ZADNE  INFORMACE .  DOZVIDALI  JSME  SE  JENOM  TO , CO  UZNAL  KREML  ZA  VHODNE .  TATO  DOBA  TRVALA  40  ROKU !   HRANICE  BYLY  OBEHNANE  OSTNATYM  DRATEM .   TAK  NAS  SOUDRUZI  CHRANILI  PRED  ZLYMI  KAPITALISTY .  TENKRAT  JSME  BYLI  OPRAVDU  STADO !   ZA  VYSLOVENI  ODLISNEHO  NAZORU  CEKAL  LIDI  KRIMINAL !

RUDA  CHATRA  SI  MYSLI ,  ZE  VSICHNI  ZTRATILI  PAMET !   tAK  SE  BEZ  BODNOUT  S  VULI  "LIDU" !   DNES  SI  "LID"  UMI  VYHLEDAT  INFORMACE  Z  CELEHO  SVETA  A  VYTVORIT  SI  VLASTNI  NAZOR !

PREDEVSIM  TY  NEPREKRUCUJ  FAKTA , KRETENE !!!!!!!!!!!!!