MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#44908 Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-04-02 15:30

....ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící s tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra. 

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#44911 Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-04-02 15:36:01

#44908: - Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

     Do Kremlu, nebo na ruský trůn v Petrohradu se vždycky měla sklony cpát nějaká cizí lůza. Leckterému Gruzínci, nebo jinejm cizím xindlům se to mnohdy i podařilo. Špatnou pověstí po jejich monstróznímu počínaní ale trpí vždycky Rusové. I mezi vámi "antíky" by se našlo, dle vašeho projevu jistě hovado, co by tam bylo rádo poroučelo. Že jsou Rusové ožralí, nebo špinaví, nebo poloopice, podobné hlášky měli i mariňáci na Vietnamce, když se plavili ještě na lodích. Po pár letech smetákům ale spadla brada. Podobné hlášky měli na Rusy i hitlerovci, pak smetákům rovněž spadla brada a pak každej doslova pičil jak čůča. Ano urážejte Rusy a znevažujte je frajeři, jednou vám rovněž padne do popelnice sanice.


Nepřihlášený uživatel

#44920 Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-04-02 16:13:49

#44908: - Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

 Naprosto s Vámi souhlasím.

Můžeme dokonce i odpustit, ale zapomenout nikdy a za nic na světě. Nechci, aby se ty doby vrátily a Bůh ví v jaké nové podobě.

Funguje "Paměť národa". Najděte na Internetu. Jsou lidé, kteří myslí na budoucnost a zaznamenávají, co se ještě zaznamenat dá. Pamětníci vymírají.


Nepřihlášený uživatel

#44924 Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-04-02 16:35:38

#44908: - Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

 Bezpodstatný emotivní brekot blbečka z doby někdy v minulém století. Charles Dickens by to napsal taky tak hezoučky. Mohl by jsi mu v 21. století zkoušet i konkurovat. Jenom jestli by vůbec dnes tu tvoji sračku v antikvariátu vole někdo koupil. Myslím že né Kunde.

:-) :-)