MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#44902

2015-04-02 15:17

Mezinárodní fotbalová federace FIFA nepodpořila iniciativu několika amerických kongresmanů žádajících, aby bylo Rusko zbaveno práva na pořádání mistrovství světa v roce 2018, praví se v dopise ředitelky FIFA pro komunikace Delie Fischerové.

 

„Bojkot sportovních soutěží nebo politika izolace či konfrontace nejsou právě tím nejefektivnějším způsobem řešení problémů", napsala Fischerová.

Soutěže podobné úrovně se mohou stát podnětem pro konstruktivní politický dialog, soudí Fischerová.

„Vidíme, že mistrovství světa může být blahodárnou silou. A FIFA má za to, že právě tak tomu bude i v případu mistrovství světa v Rusku", zdůraznila zástupkyně federace.

Skupina amerických senátorů zaslala včera prezidentovi FIFA Josephu Blatterovi dopis s požadavkem, aby bylo Rusko zbaveno práva na pořádání mistrovství. Podle jejich názoru to upevní prestiž Ruska, což je nemístné. Dopis podepsali jak demokratičtí senátoři, tak i republikánští, mimo jiné i bývalý kandidát na prezidenta USA John McCain.


přesněji skupina DEBILŮ

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#44919 Re:

2015-04-02 16:01:36

#44902: -  

 Hlásím se ke skupině DEBILŮ z amerického senátu.

V Rusku by se neměly pořádat žádné mezinárodní sportovní akce (ne v současné době a v letech nadcházejících).

Myslím, že i naši hráči ledního hokeje, kteří jsou angažováni v Rusku, by se měli vrátit. Pokud nenajdou uplatnění ve Finsku, Švédsku, USA nebo Kanadě, mohou hrát naši ligu. Rádi je uvidíme a jejich smluvní závazky zaplatíme. Bohužel, současné Rusko už není zemí směřující k demokracii. Putin je diktátor se všemi těmi znaky a činy. Je mi jasné, že někteří lidé na východě Ruska ani neví, kdo je jejich báťuška a je jim to "ukradené". Prostí občané Ruska, kteří nežijí v Moskvě nebo Petrohradu, potřebují čas a prostor k tomu, aby se odhodlali k takové akci, jako je tato petice za odvolání (odchod) Zemana z funkce prezidenta.