MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#44803 Re: Re:

2015-04-01 17:48

#44800: - Re:  

 Jsem  kamaradka Kaci, znam ji, i jeji rodinu velmi dobre .  Muzes uchcavat jak chces, jestli se ti ulevi .  Kacka je obdivuhodna, mlada zena.  Zije v manzelstvi, ktere ji muze okoli jenom zavidet.  Ma sikovneho roztomileho syna, perfektniho manzela a senzacni rodice . Vsichni bydli v jednom dome a vztahy mezi nimi jsou uzasne .  Vzdy se k nim velmi tesim, jejiho manzela davam svemu muzi za vzor. Kdyz vis prd, tak nikoho nehodnot . (Mam dojem, ze uz se tu jednou vyjadril i kamarad Standy.)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#44808 Re: Re: Re:

2015-04-01 18:10:34

#44803: - Re: Re:  

      Však jste tvůrčí tým, počítám s tím že máte možná službu v jednom kanclu, jistě že se znáte. Ani netvrdím, že ten kancl musí být na am. ambassy. Jo vytvářet virtuální, šťástné, správně vimplementované vzory rodin pro poddané, to je jedním z vašich úkolů, dle odborníků na šlechtění názoru poddaných. 

      Obviňujete ruské "propagandisty" s toho že si vytvářejí vlastní falešnou realitu. Nemyslím, že vy by jste v tom kdykoli nějak zaostávali, byli jste v tom před Rusy dávno daleko v předstihu. Taky potřebujete vystupovat jako autorita, takový slovíčka jako "vzdělání, MENSA apod", to má vyvolat v návštěvnících na diskuzi cosi jako pokoru.

     Hmmm nádhera. Spíš ale naprosto odpornej a zákeřnej trolling vy prevíti. Jste mazaní manipulátoři. Projev opovržení a zhnusení si opravdu zasloužíte právem prevíti.

Káča

#44814 Re: Re: Re:

2015-04-01 18:51:10

#44803: - Re: Re:  

 Ahoj B.,těm tupcům nemá význam něco vysvětlovat,vždyť jsme se o tom včera bavily po telefonu.Ale přesto děkuji za podporu.Je mi na zvracení ze Zemana i ze všech zemanomilců a komunistů.Mějte s miláčkem krásný večer,pa Káča.