MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#44778

2015-04-01 13:12

RUSKA  STATNI  TELEVIZE  INFORMOVALA  SVOJ  DIVAKY ,  JAKY  ODPOR  A  MASIVNI  PROTESTY  OBCANU  CESKE  REPUBLIKY VYVOLAVA  PRUJEZD  DRAGOUNU  !

JAK  POTOM  MAME  VERIT  INFORMACIM  RUSKA  O  SITUACI  NA  KRYMU  A  DALSIM  ZPRAVAM ! 

VY JSTE, SOUDRUZI,  SLEDOVALI  TEN  " MASIVNI "  ODPOR JISTE  VELMI  POZORNE  !

DRAGOUNI  BYLI  PRIPRAVENI  NA  TO  NEJHORSI ,  CO  JE  V  CR  CEKA .   POTOM  BYLI  NADSENI ,  JAK  JE  CESTI  OBCANE  PRIJALI !

VYSVETLITE  MI ,  SOUDRUZI ,  PROC  BY  NORMALNI  LIDE  MELI  VERIT  RUSKYM  KOMENTARUM  ?

NAJDETE ,  BOLSEVICI , ODVAHU  SE  K  TOMU  NEJAK  VYJADRIT ,  NEBO  BUDETE  OPET  HRAT  MRTVEHO  BROUKA  ?!?!?!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#44779 Re:

2015-04-01 13:29:07

#44778: -  

 "Masivní odpor v Liberci v praxi"

Tři mladí lidé postávající s vlajkou CCCP a nikdo si jinch nevšímá. Tedy křikl jsem na ně, ať jdou k ..... s tou propagandou nacismu a oni nechápavě koukali a pak veřejně tvrdili, že propagují komunismus :-). Tedy odvětil jsem, ale to je přece to samé a oni se opět tvářili, že ničemu nerozumí, přitom jasně porušovali zákon, propagovali a veřejně se k tomu přiznávali ideologii potlačující práva a svodobody občanů.

Stát s vlajkou CCCP na veřejnosti je totéž jako stát s vlajkou s háhovým křížem, není mezi těmito ideologiemi žádný rozdíl. Je ale podivné, že policie hákové kříže se snaží postihovat, kdežto vlajky CCCP nikoliv. 

Na přechodu Harrachov, odkud byly záběry skutečně komunistů několik bylo. Ve 2 hodiny už jich bylo hodně málo. Slovně se pokoušeli nadávat, ale to bylo vše na co se zmohli. Měli sebou jakousi "ikonu" kluka, který se stylizoval do Lenina a ten také měl vlajku CCCP. Při upozornění, že jedná protiprávně vlajku stočil i tento Lenin. Měl sebou dva pitomce, kteří "argumentovali" obvyklými bláboli, že chtějí aby všichni byli se všemi atd., ale velmi je zaskočila jakákoliv věcná a rychlá reakce. S počtem mrtvol v Rusku se evidentně přes veškerou bolševickou masáž nebyli schopni nějak smířit či je nějak omlouvat, byli velmi zaskočení, že podstatné je právě ono bolševické vraždění nikoliv vlastní ideologie a o vraždění evidentně věděli své. 

Na argument, že by bez váhání všechny lidi s vlajkami nechali komunisti zavřít či dokonce povraždit, pokud by k tomu dostali příležitost evidentně reagovali velmi zdrženlivě, neboť se s takvou věci a takovým vyhrožováním, že si tak opět s opozicí poradí setkávají. 

 

Ano ruské propagandě se nedá věřit vůbec nic. Navic, když Harrachovem projela ruská pakáž s ruskou vlajkou ve volvu. Proč, kdy se tak dobře cítí v takovém autě a tady na západě, proč se necítí blbě s jejich bolševickým myšlením. 


Nepřihlášený uživatel

#44783 Re:

2015-04-01 13:56:37

#44778: -  

 Ty nevíš soudruhu, že vše co řekne Ruská Televize je vždy pravda i kdyby to bylo ve skutečnosti jinak. Jak si vůbec můžeš dovolit pochybovat o jediné Ruské pravdě!

MRTVY BROUK..
Nepřihlášený uživatel

#44789 Re: Bojim se rict ze by bylo dobre toho lotra Milose vykopnout z Hradu.

2015-04-01 15:34:43

#44778: -  

 Ja se opravdu bojim rict ze Putin je gauner,rusku vladne fasisticka banda a kolaboranti v cesku delaji vsechno mozne zatahnout cesko znovu pod rusky bejcak.

Ja si to jenom myslim .


Nepřihlášený uživatel

#44802 Re:

2015-04-01 17:36:17

#44778: -  

 Informacim z Ruska se verit neda,stejne tak tem co cerpaji na jejich webech, to je Aeronet cz apod snusky nesmyslu. Bohuzel se najdou I takovi kteri temto ruskym pravdam veri a to v CR. Neuveritelne,ale je to tak.