Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3519 Re: TERORISTY USA NE V ČR

2015-03-31 14:07

#3506: USA NA NASIM UZEMI NECHCEM - TERORISTY USA NE V ČR 

 Kdy už se konečně smíříte s tím, že lidi v Česku mají vlastní rozum a nepodléhají masivní kampani  štvavého aeronetu a ruských agentů a jinejch podvraťáků.Prostě jste podělaní až za ušima že se vám nepodařilo to co vám z Kremlu nařídil bývalý agent KGB tovarišč Putler. Nedá je ani jinak pojmenovat.Mix Stalina a Hitlera.

Hlavně se neuduste tou svoji nenávistí v všemu svobodnému a demokratickému. 

Už mě to ale nebaví tady odepisovat někomu komu stejně není pomoci. Tak čau a jdu si pokecat na Ruzyň s těma klukama americkejma.

 

 

Odpovědi

USA NA NASEM UZEMI NECHCEME

#3521 Re: Re: TERORISTY USA NE V ČR

2015-03-31 16:55:56

#3519: - Re: TERORISTY USA NE V ČR 

 TAK TO SPOMAL NEJSEM ZADNEJ KGB!!! A ROVNOU PLUS ANI BOLSEVIK,KOMOUS,RUSAK TY ZASLEPENA OVCE RACI BYT TEBOU SI ZJISTIM FAKTA TO CO SEM TAM NAPSAL A NEMELEM TAKOVE H..... A TO NEVIS ZE USA POSTUPUJE V KROKACH HITTLERA JDE VIDET ZE SI UPLNE VY....... PRAVE ZE OBAMA POSTUPUJE V TOM CO HITTLER NEDOKONCIL JEN PRO ZAJIMAVOST TI OSVEZIM PAMET!!!

NEBO CEKAS AZ TI REKNOU MEASMEDIA AJO JA ZAPOMEL NEMAS VLASTNI HRDOST ZE NECHAS MEDIA ZA TEBE MYSLET A  USA NEPATRI MEZI LID ALE MEZI ZOLDAKY A TEORORISTY UZ NAPACHALI HODNE SKODY ALE LIDI VE MESTACH TY TAM PATRI MEZI LIDI ALE NE USA ARMY A DALSI TEROR JEDNOTKY SE ZOLDAKY KTERI MEZI SEBOU MAJ AJ ISIS V PREVLECENI!!!!TECKA KONEC  

A NA RECI UZ NEREAGUJEM TIM AJ NA VASE URAZKY SAK KAZDEJ TU CHCE MIR A KLIDEK TAK PROC URAZITE MATE DEMENCI, KOMPLEX ,UZKOST, DEPRESE, URAZI PROTOZE NEVEDI CEMU VERIT!!!!!!!!!!USA VAS MA NEKDE CELY NAS STAT MAJ NEKDE JIM JDE JEN O VYVOLANI KONFLIKTU A VALKY 

CO MEDIA NEUKAZI V TV

ODKAZ-MISTEM VALKY EVROPA

BAREVNE ZNACIM DULEZITE VECI PRO BEZPETERNE LIDI ANO ROZUMITE!!!HLAVNE PRO TY CO PAPAJ TV JAK TRAVU