Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3411 Re:

2015-03-28 06:36

#3408: -  

Proc se vyjadrujes k vecem o kterych nic nevis? Nestarej se kde je USA ci ne,stejne tomu nerozumis. Bud rad ze muzes sedet na zadku,v miru a mas se dobre. O Jemenu vis prd,ze ano?

NATO I USA vi co maji delat I bez tebe. Ty je nechces,spousta lidi ano. Budou tu I vuli me,me svobode a ochrane. 

Konvoj projede,odjede a je to. Neni treba hysterie,jsme v NATO. Diky za to.

CAU

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3412 Re: Re:

2015-03-28 07:36:44

#3411: - Re:  

 Vždyť on má pravdu. Největší totalitární stát na Blízkém východě a poskok USA si myslí, že může dělat co se mu zachce a projde mu to. To, že Saudové podporovali nebo podporují takové skupiny jako Al Kajda nebo IS, to je také známá věc.


Nepřihlášený uživatel

#3413 Re: Re:

2015-03-28 08:58:09

#3411: - Re:  

 Vole jde o to že v teto valce opjet budou zabijení nevinní lide. Saud. Arabie  i Katar napadla svrchovany Jemen. Saud. Arabie i Katar jsou totalitarny zeme,to USA nevadí,hlavne že USA ve spolupraci s vazalskou zemi vyvolala dalši valku ve svrchovanem statu. To ti nevadí že opjet budou zabijení nevinní lidi. Ja tady poukazuji na dvoji falešnou moralku USA. Na jedne strane zavadi sankce na Rusko za deni v JV UA a na druhy strane se aktivne  USA učastni další valky proti Jemenu. To mi vadi. Že to tobe nevadí svědčí že seš pokrytec a podoruješ další vojnove šilenství vUSA ve světe kde jsou zabijení nevinní lide.    Ty tomu tak rozumíš s total proplachnutým mozečkem s vojnychtivou propagandou USA i NATO . Víš vole co je to trpět ve valce? Odlep svou prdel od PC,virtualniho světa a jdi se podivat do Jemenu co je to valka ať pochopíš kretene !