MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#44306 Re: Kdo tady za Rusáků neměl ty debile práci???2015-03-27 12:37#44232: - Kdo tady za Rusáků neměl ty debile práci??? Vážený pane "regály jsou plné a není za co kupovat". Běžte se vycpat se svou demagií. Pro info je mi 68 let. Lidé mají zač kupovat. V "obchoďáku sedí firmy, které jsou ochotné půjčit takovým exótům jako jste vy. Produkce brambor je opravdu dražší než produkce banánů. Peníze si půjčují lidé, kteří mají na to, aby půjčku splatili. Ti ostatní ? Neumím je slušně nazvat. Pitná voda je opravdu drahá. A bude ještě dražší. Zatím buďme šťastní, že ve většině případů stéká k nám do Českého Údolí. Musíme ještě mnoho udělat, abychom s pitnou vodou nesplachovali záchody a dokázali ji na našem území udržet co možná nejdéle. Mi zvýšili mzdu 10x. Úspěšní živnostníci si ji zvýšili i více než 100x. El. energie, plyn vůbec nebyly levné, vzhledem k platům. Cena domu? Za 500.000 CZK postavíte dům i dnes, za podmínek, že budete stavět sami, budete krást materiál a budete zaměstnávat levnou pracovní sílu (tak to fungovalo za komunistů). Ke znehodnocení úspor obyvatel nedošlo, neboť nebyla měna, jako v r. 1953. A navíc uspořeno měli pouze zloději a někteří komunisté. Ostatní lidé střádali pro své potomky řádově ve 100 kách korun. "Zlodějny bank" vyvolali komunisté a StBáci, kteří tam měli své známé a ti jim půjčovali milióny jako by se nechumelilo. Platili jsme za ně. Většina super podnikatelů z Československa pochází z vysoce postavených členů KSČ a jejich rodinných příslušníků, STBáků a jejich rodinných příslušníků a KGBáku a jejich rodinných příslušníků a kamarádů, kteří ani netuší pro koho pracují či pracovali. Pokud jde o zdravotnictví už tady byla odpověď. Takže nebudu zdržovat. Školné existovalo pod jiným názvem. Vaše vyjádření o dnešních studentech je nehorázná zvrácenost mysli. Jsem důchodce a neznám důchodce, který by "chcípal hlady". Za komunistů jsem se setkal s důchodcem, který žil v blahobytu. Byl to střední politický kádr (úroveň MěKSČ), havíř a držitel vyznamenání Řád práce. Důchod: 3400 Kč. Mi se ani nezdálo o takové mzdě. Měl jsem v té době 1970,- Kč a vyhlídku na 2100,- Kč za 20 let. Práce dnes není "koloniální otročina", pouze se musí pracovat a využívat pracovní dobu. 12 až 16 hodin denně pracují pouze živnostnící a podnikatelé. Zaměstnanci mají za takovou práci zaplaceno navíc. Věk dožití se markantně zvýšil. Měl jsem infarkt (díky takovému debilovi, jaký jste vy). Před r. 1989 by to byla moje smrt. Nyní jsou metody a vybavení takové, že už žiji 10 let bez problémů (samozřejmě po operaci) a ujišťuji vás, že jsem nezaplatil ani korunu. My se určitě neposereme, Pane. Vypadá to spíše, že se posíráte vy. Vaše komunistická minulost ční z vašeho příspěvku do diskuze, jako vidle zapíchnuté v komunistickém hnoji. |
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#44310 Re: Re: Kdo tady za Rusáků neměl ty debile práci???2015-03-27 12:56:08#44306: - Re: Kdo tady za Rusáků neměl ty debile práci??? Vážený pane "regály jsou plné a není za co kupovat". Běžte se vycpat se svou demagií. Pro info je mi 68 let. Podnikatele a majitele pracovat, to tady nikdo nikde široko daleko neviděl.Krást, to ANO. Znehodnocení měny: Daňoví poplatníci zaplatili zprivatizování průmyslu a jeho rozkradením úhradou ztrát Konsolidační bance. Dále občané uhradili ztáty vytunelovaných bank a zlaté padáky jejich zkurvy ředitelům.Také platí milenky mocných na vysokých postech a ministerstvech, co dřou jako koně.. Za socíku bylo vody dost i na splachování a stála pod 1 korunu. K tomu není co dodat. Za 500 tisíc nepostavíte ani montovanou garáž z papundeklů. Lidi kolabujou v zaměstnáních a musí pracovat za minimální mzdy, nebo dokonce zdarma. Jsou podrobeni šikaně, mobbingu a bossingu, k tomu není co dodat. Celé firmy i jejich prostřëdí představují kriminálně zločinecké organizace, propletené ruku v ruce s orgány státu s justicí. Loajálnost fyrmě znamená prakticky krýt zločineckou kriminální činnost firmy.
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Otevřený dopis arcibiskupovi Janu Graubnerovi ohledně odvolání P. Marka Orka Váchy
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
126885 Vytvořeno: 2025-02-11
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
5819 Vytvořeno: 2025-04-23
Petice proti návrhu zákona o kategorizaci zdravotnických prostředků (sněmovní tisk 847) a za zachování adekvátního příspěvku na senzory kontinuálního monitoringu glukózy pro diabetiky 1. typu
8999 Vytvořeno: 2025-03-28
Podpora vládě Petra Fialy na posílení obranyschopnosti
623 Vytvořeno: 2025-04-23
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
2451 Vytvořeno: 2025-03-02
Petice na podporu učitele Vladimíra Tyrnova
150 Vytvořeno: 2025-04-29
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23807 Vytvořeno: 2021-12-22
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
2925 Vytvořeno: 2025-04-03
Chybovali jsme, ale nemlčeli - výzva
74 Vytvořeno: 2025-04-27
Otevřený dopis ministru školství, mládeže a tělovýchovy doc. PhDr. Mikuláši Bekovi, Ph.D.
6857 Vytvořeno: 2025-03-23
Za důstojné zacházení a dostupnou pomoc pro lidi s psychickými problémy
75 Vytvořeno: 2025-04-25
Vraťte vlaky na Dobříš!
819 Vytvořeno: 2025-02-26
Petice za odpovědné řešení přítomnosti medvědů na Slovensku – Ne plošnému odstřelu
55 Vytvořeno: 2025-04-29
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
51 Vytvořeno: 2025-04-30
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
18661 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za zajištění dopravní obslužnosti mezi Brno-Obřany a Bílovice n. Svitavou po dobu rekonstrukce ulice Fryčajova.
557 Vytvořeno: 2025-03-25
Petice za nepodmíněný trest pro Jana Dulovce, který brutálně ubil kočku
6333 Vytvořeno: 2025-03-24
Petice za záchranu krajiny v podhůří Králického Sněžníku
430 Vytvořeno: 2025-03-12
Máte ženy na kandidátkách? A můžeme je vidět? Otevřený dopis leaderům politických stran kandidujících do Parlamentu ČR
27 Vytvořeno: 2025-04-29
PETICE NA PODPORU MEDVĚDÍHO ÚTULKU NA ZÁMKU ČESKÝ KRUMLOV
3182 Vytvořeno: 2025-03-10