Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3330

2015-03-27 07:38

Odpůrci amerického konvoje, jste blbci, devianti a Putinovi agenti, stydíme se za vás, vzkazují tito politici. A Stropnický, Bělobrádek, Gazdík dodávají…

 

Toto je na žalobu a já jí v pondělí podám,tedy žádost o zahájení tr.stíhání,ani tito výše uvedení pánové si nemohou dovolit všechno.Nicměné pokud takto nazvou slušné lidi,kteří budou celý ten komediantský konvoj ignorovat a připojili se pouze svými podpisi k petici,je to na hraně zákona a je třeba ukázat takovým nadraženým chudákům,že si nemohou dovolit všechno.

 

Pokud jde o mne,já celý ten maškarádní konvoj budu ignorovat,jsou mi volní.Je to jenom vyslovená provokace vyvolat válečný konflikt a pokud si myslí,že Putin je hloupý tak jak je Obama chytrý pak jsou na omylu.Jednou,ale to už my ani nezaregistrujeme,předvede demonstraci síly Rusko a ani divit se nebudeme stačit,protože už nebudeme a Vy,kteří tady urážíte a podporujete vše protiruské pijte hodně vody,ta čistí rozum a i střeva,to pro případ,že by jste se samé radosti z US army dostali průjem.

 

Tak si je užijte,zatím je vítáte v zemi kde je mír.

 

PS:je provokace USA mne nepřekvapila,nemohou se totiž smířit s tím,že Sovětský svaz zvítězil nad fašismem a nacismem,oni totiž zatím žádnou válku nikde nevyhráli,vždy jen stáhli ocas o tiše opustili území. Čest památce všem sovětským vojákům,kteří položili své životy za osvobození Evropy.

 

Antirusové všem zemí víte co si můžete?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3345 Re:

2015-03-27 09:04:26

#3330: -  

 Rusové jsou volové a ty s nima.


Nepřihlášený uživatel

#3357 Re:

2015-03-27 10:07:54

#3330: -  

 Onanovači nad americkým konvojem jsou zase blbci, devianti a Obamvi agenti, tudíž to je prašť jak uhoď, o české zájmy nejde ani jedněm, všichni někomu penetrují rektum.