MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#44020 Ples u Satana jak z Bulgakova....

2015-03-24 07:12

#44019: - Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů..... 

 Nejhorší na celé věci je, že je to už zase "jako", jako ples na Hradě, ale s polonahými tanečnicemi ze šantánu jako "profesionálním" předtančením, s Kleslovou jak cerstvě de-hibernovanou z normalizace, s Nejedlým a jeho Natašou, s nevkusnou Zimolovou.  Žilková se Stopnickým si museli připadat, jak kdyby je někdo přenesl o třicet let nazpět, ti jediní vypadali alespoň normálně, alespoň z těch fotografií, které jsou dostupné. 

Tedy vše bylo, předtančení, hudba, ale vše vlastně bylo opět jen jako, bez kultury a morálky. Bylo to jen hraní si na ples, ples to ve skutečnosti vlastně nebyl, byla to sešlošt StBáků, KGBáků, komunistů a nácků, kteří se pouze tvářili, že jsou na plese a to je vlastně na celé věci to nejděsivější, neboť celý komunismus celá normalizace celé totality jsou jen jako. Jako lidé mají starosti o život, jako dostavájí peníze, jako usilují o bydlení, které jim přidělují soudruzi, jako vychovávají děti, přitom je vychovává bolševik v pionýru a pomocí soudružek komunistek. Jako si cosi kupují, co ve skutečnosti nemá žádnou hodnotu. Jako si jdou koupit kabát, který pak doma musí přešít, jako si jdou koupit auto na které jako šetří celý život, jako cestují, ale jen od ostnatého k ostnatému drátu.

Důvodem tohoto "hraní si na" je totiž předevší to, že ani oni návštěvníci vlastně nechtějí být viděni ve společnosti Zemana, StBáčky Kleslové, nejspíš KGBáka a zloděje petroleje z hmotných rezerv Nejedlého atd. Stejně jako kdysi ani komunisté nechtěli být viděni s Husákem, Štrougalem, idiotem Jakešem, vědí velmi dobře, že je to nemravné, nekulturní, je to naprosto evidentní, ale protože v minulosti udělali spousty chyb nejen tím, že se s touto pakáží tak či onak zapletli, dnes jsou "jako na plese", na plese u Satana. 

Je to děsivé, co Zeman s jeho partou zločinců předvádí.  Byl to vlastně ples u Satana jak z Bulgakova.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#44025 Re: Ples u Satana jak z Bulgakova....

2015-03-24 07:51:57

#44020: - Ples u Satana jak z Bulgakova.... 

 Velké díky, za krásně napsaný, pravdivý, bohužel velmi smutný příspěvek. Hezký den. D.