Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2948 No, na hrubej pytel hrubá záplata

2015-03-22 08:27

#2921: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

No, na hrubej pytel hrubá záplata.

Prostě jseš vypatlanej debil. Otázka je jestli je to vlastní debilita a nebo se necháváš manipulovat. Možná ti za to i sype nějaká kačka. Možná ti ta tvoje rétorika přináší i koitus. Kdo ví?  Pokud ti dělá dobře srát lidi tak se pakuj ke svým soukmenovcům. Stránek kde si plácáte játra jak jste pospolu geniální máte mraky. Pokud je tohle házení jedu okolo sebe tvoje hlavní obživa, tak mi je tě upřímně líto. Myšlenkově ta vaše parta zamrzla asi tak v 50.letech a nejste scohpni se z toho ledu vysekat. 

Já narozdíl od tebe zaměstnávám 20 lidí a musím se kurva otáčet aby v tomhle českém bordelu firma přežila. Tudíž na nějaké schůzování a politické školení nemám na rozdíl od tebe čas. Tak si nech blbý kecy a jdi něco dělat, nejlépe rukama, protože hlava je k ničemu.  Soukmenovče!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2951 Re: No, na hrubej pytel hrubá záplata

2015-03-22 08:41:55

#2948: - No, na hrubej pytel hrubá záplata 

 Vám osobně se omlouvám za včerejší brutálně psané projevy adresované propagátorovi triček a jemu podobným. Účel byl ukázat jim jejich vlastní projevy v zrcadle!Jak říkáte na hrubý pytel,hrubá záplata.Přeji příjemný den!