MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#43706 Re: Re: historie

2015-03-21 13:38

#43700: - Re: historie 

 to já vím, ale TOP09 je pravicová stejně jako byl nacismus pravicový....ovšem ultrapravicový...Co je nesmylné je označování všeho levicového, jako komunistického a poslední dva roky vidím tendeci, těchto TOPáckých příznivců k tomu  ještě přimíchávat nacismus, fašismus, aby to vypadalo, že celé pravicové politické spektrum je bez poskvrnky, ale tak to není. Stejně jako levice má extrémní součást komunismus, pravice má, jako extrémní součást, nacismus a fašismus.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#43724 Re: Re: Re: historie

2015-03-21 15:40:24

#43706: - Re: Re: historie 

 Spojovat TOP s pravicovým extrémem je mírně řečeno hloupost, stejně jako je hloupostí spojovat socany s levicovým extrémem. ODS nejen v době Klause ale i Topolánka se skutečně pohyboval na hranici extrému a byla na počátku kombinace extrému bolševického - ODS je post bolševická banda dodnes a s extrémem pravicovým, tedy jejich způsobem korumpovat business či jej dokonce vydírat. 

K dokonalosti toto dotáhl komunistický nácek Miloš Zeman když to odkoukal od komunistického nácka Putina. Klaus mu svými současnými postoji je min. v patách. 

Nevidím ani v této diskusi, že by normálně smýšlející člověk spíše pravicový, tedy volič TOP spojoval socany s levicovým extrémem a nevidím ani opaku u normálně smýšlejících lidí spíše levicových, kteří volili socany, že by spojovaly TOP s pravicovým extrémem. 

Je tu jisté a já pevně doufám i pomíjivé poblouznění StBákem Babišem, který jak socany tak TOP s extrémem spojuje, přitom je už samo o sobě extrémní, že StBák zakládá jakési hnutí a dotuje jej ze "zisků", které generuje především dotacemi. To už samo o sobě je skutečně extrém. 

Je velmi pravděpodobné, že hloupost Babiše a jeho Stbáků nebude mít dlouhého trvání. Vstoupit do politiky, že se tu rozkrádají miliardy, po roce u vlády a min. financí dokonce nebýt schopen nejen dohledat kde se to tedy rozkrádá, ale dokonce navrhnout v době růstu HDP deficit větší než jeho předchůdce při růstu nulovém a ještě si z tohoto deficitu vyplatit 5 mld. dotaci na cosi, co opravdu nemá smysl vyrábět, to snad musí dojít i těm největším pitomcům, co Babiše volili, že se opravdu cosi fatálně nepovedlo.