MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Ivoš

#43624 Kolik lidí emigrovalo z Ruska do Ameriky

2015-03-21 06:00

#43623: - Re: USA jsou suprovej pravicový ráj na světě 

 No, emigranti z Ruska do USA, mnozí tam i zahynuli.Takových nebylo málo.  Mnozí další v USA zkrachovali. Tím se člověk nechlubí. A další neměli a  nemají prachy na návrat. Mnohé Rusky emigrují za prací, za sny, za blahobytem  na Západ,  nebo do USA. Tam je seřežou a domutí šoustat. Odeberou jim pas. Emigrují ilegálně. Vrátit se ani nemohou. Nemají na návrat. Bez pasu je to nemožné.Nemohou se obráti ani na policii.Dostávají se do temného podsvětí společnosti.  Kolik pitomých mladých blbů leží jako zablití a hladoví například v Londýně a dalších městech. Nemají co do huby, natož na návrat. MNohdy je nikdo nikdy z rodiny neuvidí, ani o nich neuslyší.

Během stavby východozápadní transverzální železnice v USA, to byly neksutečné otrokárny. Týrání dělníků,sprostá šikana,  okrádání, surové bití, znásilňování rodiných příslušníků, neskutečný útlak. Zejména čínští emigranti prožili peklo na světě. Obvykle dostávali tak málo peněz, že chcípali hlady. A nikdy nesplatili ani jízdenku z Číny do USA. Díky amirickému snu složili své kosti někde v prérii. Ani nikdo neví, kde je jejich hrob.

Vyhlazení Indiánů žijících  na území USA , to je samostatná tragická  kapitola. Mrtvý Indián. Dobrý Indián. Nikdo za to nebyl odsouzen ani potrestán.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#43629 Re: Kolik lidí emigrovalo z Ruska do Ameriky

2015-03-21 07:06:40

#43624: Ivoš - Kolik lidí emigrovalo z Ruska do Ameriky 

 Odpověz na co se tě ptali a nezvracej tady rusáckou propagandu, tím tady nikoho nedojmeš. Raději zvedni zadek z pece a vyraž do světa ať poznáš o čem to je, zplať pán Bůh dnes už nežijeme za dráty komunistického koncentráku tak stačí vzít pas a jít.


Nepřihlášený uživatel

#43631 Re: Kolik lidí emigrovalo z Ruska do Ameriky

2015-03-21 07:30:16

#43624: Ivoš - Kolik lidí emigrovalo z Ruska do Ameriky 

 Jenom doufám, že nejsi Ivoš, kterého znám. Bylo by ti to podobné.

V Americe nežije jediný běloch, který by pocházel z tohoto kontinentu. To za prvé.

Jsi buďto mladý (15) člověk nebo komunistický stařec (nad 70) nebo hlupák (17-90), který nevytáhl paty z České republiky a sestavuje zde a dává do souvislostí své výplody, které pramení z toho, co si kde přečteš. Pleteš dohromady 15. až 21. století. Londýn situuješ do USA atd.

Napiš nám Ivoši, kde jsi už v zahraničí byl, vč. Ruska. A poděl se s námi o své vlastní zážitky.

Pokud jsi mlaďoch, tak mám pro tebe útěchu. Z toho vyrosteš.