MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Ivoš

#43617 USA jsou suprovej pravicový ráj na světě

2015-03-20 23:42

#43613: - Re: USA jsou pravicový ráj na světě 

 Ty Ivos,dnes uz nemuzes tak lhat......najdi mi nekoho koho znas,kdo v USA zivori nebo trpi temi vsemi neduhy

Udělej si rekreační zájezd do Detroitu, ty ubožáčku. Město duchů, bordel, skvoty, fetonoši a feťáci, válející se  stříkačky, opuštěné budovy, město duchů, zmaru, opuštěné tvární haly. Beznaděj, bezútěšnost, hrůza. Náš Chánov a naši Romové, to je podle USA a Detroitu nádherný výkvět civilizace. Stačí i New York. Po 22.00 hodině  tam nechoďte do metra, neb to nepřežijete. Otrhaní ubožáci, smrdutí, hladoví  a zbídačení vylezou z děr a ohřívají se v metru. Zde serou a močí, rvou se, střílí, vyhrožují a kradou. Nezvládá je ani policie. Teprve k ránu mizí. Tak vypadají vyhřezlé vnitřnosti Oumeriky.Přes polovina obyvatel v bezútěšné bídě. Jejich zastáncem byl zavražděný John Kenedy.

 Staří lidé bez důchodů utíkají před dluhy v karavanech po celých USA a žebrají.

Žebráci na útěku. Černoši a přistěhovalci, také hrůza. New Orleans, tam je kolaps USA na postupu. Socilní programy se  likvidovaly. Prachy se přesouvaly díky Reganovi , Reganomice, Buschům a dalším na zbrojení, armádu , militarizaci a válečné běsnění.

Prosperita USA je ta tam,račte se přesvědčít sami, nejlépe trvalým pobytem. Doporučuji, dnes máte svobodu odejít do Ráje. Do toho. Můžete do Ráje. Psal o něm např.Steiback. Ny východ od Ráje. Tak prosím, kdo chce kam, pomozme mu tam.

Hypotéční krize  a finanční kolaps světového rozměru přišla z USA. A to v roce 1933 i v roce 2008. Válka začíná finančním kolapsem USA.

Za chvíli budou USA všude jako Detroit. Vyžilé, vydrancované, bezútěšné.

Ať žije vynikající prezident a mezinárodní státník ing.Miloš Zeman. Jsem na něj hrdý.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#43618 Re: USA jsou suprovej pravicový ráj na světě

2015-03-21 00:05:27

#43617: Ivoš - USA jsou suprovej pravicový ráj na světě 

SES natvrdly? Nerozumels otazce ty bambulo? Me nezajima tvuj referat jak z doby 50 let. Uvedom si ze do USA  emigruje rocne nejvyssi pocet lidi na svete. Tak se pochlub a kecy z pionyrske nastenky vynech.


Nepřihlášený uživatel

#43623 Re: USA jsou suprovej pravicový ráj na světě

2015-03-21 01:15:49

#43617: Ivoš - USA jsou suprovej pravicový ráj na světě 

IVOSI, S CHLASTEM SE TO NEMA PREHANET .  PODIVEJ SE NA ZEMANA .  MAM POCIT, ZE JSI ZIL V USA NEKOLIK ROKU, KDYZ MAS TAK "ZARUCENE " INFORMACE .  TED ZKUS PRO ZMENU RUSKO .  CAST CLENU NASI RODINY ZIJE V RUZNYCH CASTECH AMERIKY .  NIKDO Z NICH NEMA POTRAVINY NA PRIDEL, ASI PROTO, ZE CHTEJI PRACOVAT.  MAME OD NICH INFORMACI O TAMNIM ZIVOTE DOST .  V RUSKU JSEM BYL.  TOLIK ZBIDACELYCH LIDI, JAKO ZIJE TAM, PROSTE HRUZA.  VSUDE NESKUTECNY BORDEL, NIC NEFUNGUJE.  ( JEDNA PERLICKA - ZPOZDENI VLAKU O 3 DNY, ZADNY PROBLEM.  SPI SE NA NADRAZI I S MALYMI DETMI ).  O FINANCNI KOLAPS USA SI NEDELEJ STAROSTI .  V SOUCASNE DOBE HROZI RUSKU .  DALO BY SE PSAT A SROVNAVAT DAL A DAL .  JEDNA OTAZKA NAKONEC .   K O L I K   L I D I   E M I G R O V A L O   Z   U S A   D O  R U S K E H O   R A J E   A  K O L I K  L I D I   Z  R U S K A  D O  A M E R I K Y  ????????????????


Nepřihlášený uživatel

#43626 Re: USA jsou suprovej pravicový ráj na světě

2015-03-21 06:04:52

#43617: Ivoš - USA jsou suprovej pravicový ráj na světě 

 IVOSI .  TAKOVE BLABOLY NAM MOHLI SOUDRUZI VYPRAVET, KDYZ BYLY NASE HRANICE OBEHNANE OSTNATYM DRATEM A MY JSME SE DOSTALI TAK AKORAT DO PRDELE.  TED TO NA NAS NEZKOUSEJ.  SPOUSTA LIDI CESTUJE PO CELEM SVETE A OBRAZEK SI UDELAJI SAMI.  POKUD LITUJES OBCANY USA, URON TAKE SLZU ZA MILIONY TECH RUSKYCH, KTERI PRISLI O ZIVOT OD DOB LENINA, RUKOU VLASTNICH KATU !  KDYZ SE NAM ZDE USADILI RUSTI VOJACI S CELYMI RODINAMI PO ROCE 1968 A DVACET LET NAS VYZIRALI, TO TI VYHOVOVALO, ZE ?  NEKRM NAS KOMUNISTICKYMI BLITKY,SOUDRUHU !