MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#43542

2015-03-20 14:48

Děkujte Pánu Bohu, že dál moudrým lidem zvolit pana Zemana za našeho prezidenta. I když má spousty chyb,jako každý z nás,tak dělá vše proto, aby naše již tak za 25let zbídačelá a rozkradená země,sice podobnými "odborníky" jako je on, aby jsme nebyli ještě ve vetší srabu- ohrožení válkou (i když už v podstatě v ní jsme) a navíc hledá cesty , jak z tohoto marasu náš stát dostat, tedy z toho co s námi bez nás tady podivné politické kliky dělají. Je to o obchodu o snižování napětí, pokuste si sundat brýle nenávisti a přísného pohledu na jeho osobu.Znáte to:"Kdo nehřeší a kdo je čistý,tak ať hodí kamenem?"

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#43544 Re:

2015-03-20 14:56:09

#43542: -  

 Jestli v této zemi někdo kradl hotovost v miliardách, tak to byl nepochybně komunistický nácek Miloš Zeman, neboť to byl on kdo "privatizoval" MUS, tedy vyměnil 46 % ze 14 mld. hotovosti na rekultivace za 650 mil. a ještě k tomu přidal uhlí za miliardy, stroje za mililardy a lidi.

Jestli někdo v této zemi jednal opravdu asociálně, byl to právě komunistický nácek Miloš Zeman, neboť to byl on, kdo za 4 roky (1998-2002) zdvojnásobil státní dluh, což se pak povedlo jen další socanské vládě, ale ta alespoň měla pokles nezaměstnanosti, kdežto komunistický idiot Zeman měl nezaměstnanost na dnes neuvěřitelné úrovni 9,5 %, Kalousek pro informaci měl v době vrcholící krize 7 % a o polovinu pomalejší růst zadlužování, přestože měl masivní pokles HDP, tedy i příjmu státu. 

Jestli v této zemi existuje premíér, který páchal vlastizradu tak je to opět komunistický nácek Milloš Zeman, neboť to byl on, kdo fatálně poškodil vztahy se spojenci tím, že dopravil Grosse na vnitro a ten tam dopravil bývalé StBáky, kdy např. soudruh Jakubík měl velmi vřelé styky s organizovaným mezinárodním zločinem (telefonoval si sse zločincem Mogilevičem) a právě kvůli Jakubíkovi o kterém to věděl i NBÚ Spojené státy přestaly předávat zpravodajské informace do ČR, tedy Miloš Zeman jednal v přímém rozporu s Ústavou tohoto státu a v pozici premiéra páchal vlastizradu.  


Nepřihlášený uživatel

#43548 Zeman je velezrádce, pokud by se přihlédlo i jen ke vtahu zpravodajských

2015-03-20 15:11:18

#43542: -  

 služeb USA a ČR před Zemanem v pouzici premiéra, v pozici premiéra a po pozici premiéra. 

 

Miloš Zeman dosadil na ministerstvo vnitra Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestaly ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Idnes:

Gross mlžil, aby udržel náměstka

Tedy Miloš Zeman páchal velezradu již jako premiér a i proto již měly obě komory parlamentu zasedat a pohnat Zemana před Ústavní soud. 

Zemanovy výroky by mohly vést k ústavní stížnosti, říká právník Kysela

Miloš Zeman také masivně poškodil tuto zemi, neboť to byl právě on, kdo dokázal za 4 roky navýšit státní dluh na dvojnásobek a přitom nezajistit ani minimální pokles nezaměstnanosti. Naopak mu mezi lety 1998-1999 nezaměstnanost masivně narostla. Tedy kde jsou ony stovky miliard korun, z kterých zplácíme dodnes úroky? Kam se podely tyto peníze? To je skutečně Zeman-Klausova zlodějská banda všechny rozkradla? 

Makroekonomické údaje ČSÚ - Miloš Zeman byl premiérem 1998-2002  - makroekonomické údaje lze na nalézt na webu ČSÚ