MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

tom

#42608 Re: Re: Re: Zhoubné dílo havloidálských superpodrazáků

2015-03-13 15:24

#42584: - Re: Re: Zhoubné dílo havloidálských superpodrazáků 

Ano, souhlasim s autorem tohoto prispevku. Za rozklad a rozkradeni nasi zeme mohou zejmena soudruzi z PROGNOSŤÁKU - zejména KLAUS a ZEMAN. Neházejte to  všechno  Havla. Havel  to všechno myslel dobře , jen byl moc důvěřivý a smůla byla , že se na něho přisáli překabátěné rozkradačské svině , z nichž jsou dnes miliardáři..

 Opět nemáte pravdu. Havloidálovi spousta lidí řekla či naznačila, jakou hrůzu dělá, s jakými lidmi se spolčuje a jak to ničí celej národ. Stáli kolem něj Junek, Čalfa a další soudruzi. Nebylo nad něj.Byl žijící vševědoucí pánbůh.  Byl arogantní až do nebes. Havloidální vykřikovadla a kvákadla  ho svatořečila už za života. On sám se spolčil s komunisty, ale ne s těmi běžnými. Spolčil se s těmi nejhoršími a nejzákeřnějšími kariéristy. Šel jenom a pouze po penězích a zisku. Nic z toho, co slíbil, neměl v úmyslu realizovat. Morální principy postavil na hlavu.Ano, nebojte se nezaměstnanosti, se kterou vás budou strašit komunisti....Bylo by potřeba po něm pojmenovat úřady práce. Máme milion lidí bez práce (evidovaní i neevidovaní).Ty všechny přivedl do neštěstí.Pár měsíců podpory a pak rovnou pod borovici. Po padesátce nikdo práci nesežene. Nezaměstnanost je prakticky rozsudek smrti. Krade se v přímém přenosu.Vládnou nám drogy s maryjánkou v čele. Smrduté dorogy cítíš na ulici, v metru, v práci, na stavbě, v autobuse.Drogy cítíš na základní škole, na středních  i vysokých školách. NIKOMU to nevadí. Chystá se jejich legalizace. Drogy zabíjí mladou generaci, jejich inteligenci. Budiž tento Antihumanista a Humanitární Bombarďák  na věky proklet. Atomový hřib nám díky jeho kámošům neodbytně kyne .TragickÝ projekt ANOFERT  vznikl jen a jen  v důsledku politiky Bombarďáka a jeho svity.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#42613 Re: Re: Re: Re: Zhoubné dílo havloidálských superpodrazáků

2015-03-13 15:59:40

#42608: tom - Re: Re: Re: Zhoubné dílo havloidálských superpodrazáků 

 Hlavní roli v tom absurdním divadle mají agenti KGB/FSB Klaus, Zeman a ostatní soudruzi z tzv."prognostického ústavu", Stb a další a dodnes v ničení státu svorně pokračují. Havel tam byl jako kompars.


Nepřihlášený uživatel

#42616 Re: Re: Re: Re: Zhoubné dílo havloidálských superpodrazáků

2015-03-13 16:12:02

#42608: tom - Re: Re: Re: Zhoubné dílo havloidálských superpodrazáků 

 Vypipnete toho starika ! Myslim Vaseho Zemana, soudruhu !