MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#41900 Re: Re:

2015-03-10 07:43

#41884: Káča - Re:  

 Už to oslovení vítězů svědčí o tvé zaujatosti a nemožnosti nezaujatě myslet.Když lidé viděli kdo se probojoval do finále,většina rozumných  kteří volili před tim někoho jiného se zmobilizovali a zabránili,nedozírným škodám,které by vznikli zvolením neschopného,nevzdělaného člověka(Schwarzenbergra),který by byl jako loutka lidem,kteří mají jiné zajmy než většina lidí této země.Jste to vy havloidé,pravoláskaři.kteří soustavně žijí na ukor ostatních a proto se nedivím že se vám to nelíbí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#41903 Re: Re: Re:

2015-03-10 07:54:01

#41900: - Re: Re:  

 Václav Havel snad někdy v jeho životě žil na úkor jiných? Když jste vy komunistická pakáž zavřeli do kriminálu? Nebo když byl prezidentem? Vám opravdu hrabe řádně. Václav Havel si na svůj život vždy vydělával sám, jeho příjmý z jeho publikační činnosti jsou nesporné nejen proto, že se jedná o autora celosvětově překládanéhé a celosvětově dokonce citovaného ve vědeckých publikacích. 

To, co vy si představujete pod vzděláním, ve skutečnosti žádným vzděláním není, neboť absolutorium bolševicko - ideologické VŠE nemá se skutečným vzděláním nic společného. Nedílnou součástí vzdělání jsou totiž kultura i morálka a z tohoto pohledu je Miloš Zeman bez pochyby naprostý analfabet, který o sobě dokonce tvrdí, že má "fotografickou paměť", přitom se prakticky nenajde v jeho jakémkoliv veřejném projevu přesný citát toho, co dle jeho vlastních slov "cituje", ale vždy je to jakási podivná pokrivená parafráze jeho chorým komunisticko-nacistickým mozkem. 

Pokud snad víte o opaku a víte, kdy tento superdebil citoval přesně, tak neváhejte a prokažte to. Dokonce i jeho "citace" ze Švejka jsou min. vytržené z kontextu a zde bych řekl, že pokud Zeman nějakou knihu skutečně přečetl, tak to jsou Osudu dobrého vojáka Švejka na to jeho mentální schopnosti skutečně ještě stačí, byť z ní mnoho nepochopil. 

Káča

#41922 Re: Re: Re:

2015-03-10 08:35:37

#41900: - Re: Re:  

 Kníže se jmenuje Schwarzenberg!A on je nevzdělaný?O tom se ráda něco dozvím,tak povídejte! Káča