MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Chrudimíra

#41554 Re: Re:

2015-03-08 13:54

#41547: - Re:  

 Neskutečná kráva může být jenom ta co z Vás vychovala to co jste. Tvor bez vlastního názoru který papouškuje to co chce nějaký nácek z SS a kolaboranti kteří se cítí jako jeho soukmenovci.  Zvláštní je,  že Vám nevadil soudruh Havel když obhajoval "humanitární" bombardování Jugoslávie - m.youtube.com/watch?v=ry98wQJ7qeg  

Vyvražďování civilních obyvatel po barevné revoluci pod vedením SS. Umělé vytvoření státu Kosovo  - m.youtube.com/watch?v=Fgk0rAF9eD8

 Nevadil Vám ani váš kníže který obhajoval použití munice z ochuzeného uranu při válce v Jugoslávii. Jeďte se podívat do Srbska nebo Kosova na zvýšenou radiaci.  Určitě budete tleskat i tomu,  až vaši soukmenovci pod vedením SS budou vytvářet stát Vojvodina.  Všechno souvisí se vším. I méně inteligentní jedinec vidí souvislost. Jen kavárenská "elita" vidí pouze to co je správné podle vůdce. Máte taky občanství Švýcarska nebo Izraele? Aby jste měla kam utéct až vaši soukmenovci dovedou Evropu do války. Vaši vyvolení už to mají zařízené. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#41556 Re: Re: Re:

2015-03-08 14:17:47

#41554: Chrudimíra - Re: Re:  

 S Tebou, chudero, nema cenu diskutovat.  Rodice me vychovali tak, abych dokazala premyslet samostatne a davat si veci do souvislosti.  Ty jsi asi takove stesti nemela.  Zrejme jsi vychovana v rodine, kde se ctily a papouskovaly bolsevicke nazory a realita se prekrucovala, jak se to komunistum hodilo. O muj IQ se nestarej, pri studiu na VS jsme delali testy.  Vysledek nebudu uvadet, nejsem chlubivy clovek.  Staci mi Tvuj posledni prispevek.  O obetech za ruske ery ani slovicko, opet to, tak nejak hezky po bolsevicku, prehrajeme na jine tema.  Koncim, jsi osoba k politovani a mne je lito casu. Pokud mas obavy, ze moji "soukmenovci" vyvolaji v Evrope valku, sbal si kufrik a rychle se presun pod ochranu Putina !  Cest praci !!!!


Nepřihlášený uživatel

#41580 Re: Re: Re:

2015-03-08 15:58:04

#41554: Chrudimíra - Re: Re:  

 Tak ti děkujeme za dezinformace z pera FSB, tupá soudružko. Jinak si troch pleteš dobu Schutzstaffel působily zejména v letech 1933-45. Ale to by si měla coby uvědomělá soudružka o svých rodných soukmenovcích vědět.