MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#41367 Re: Re:

2015-03-07 09:45

#41364: trigonus - Re:  

 Souhlasím s vámi. Každý jsme nějaký a každý máme své chyby a nedostatky. Ale každý se necpeme do funkce prezidenta ČR a do veřejných funkcí.

K Havlovi mám své výhrady (nevypořádal se s komunisty a Stbáky, před druhou volbou za prezidenta ČR dopustil, aby byl zadržen policií poslanec, i když to byl Sládek. Aby mu nebylo umožněno hlasovat /to dopustil/. V opačném případě by zvolen nebyl a jeho manželka pískala ve sněmovně zbytečně). Ale nikdy jsem ho neviděl na veřejnosti opilého, když byl ve funkci prezidenta. Nikdy jsem ho neslyšel veřejně hovořit sprostě. Také po něm házeli vajíčka, rajčata a bůhví co ještě.

Havla vynesly do funkce prezidenta dějinné události. Zeman se do této funkce vecpal, a to za každou cenu. Za cenu lživé veřejné kampaně, lživými podpásovkami, dodnes nevyjasněnými sponzory, založením své vlastní strany v jejímž názvu nechybělo jeho jméno, atd., atp. A to co nastalo v jeho chování po jeho zvolení a co pokračuje, jak to chcete nazvat ?

Pokud si prohlédnete názory a projevy v této diskuzi, tak si uděláte obrázek o tom, kdo je zde nejen sprostý, ale hlavně vulgární, koho chytré nebo alespoň slušné názory vedou ne k polemice, ale ke sprostotě a vulgárnosti. Jsou to příznivci prezidenta Zemana nebo traviči studní a radikálové.

Nechceme dělat žádnou revoluci. Nechceme, aby byl prezidentem ČR bývalý komunista a podporovatel Putina. Člověk, který co otevře ústa, tak někoho urazí nebo poštve lidi proti sobě.

Pokud nezasáhne Parlament ČR nebo Bůh, dáme své názory na jevo v příští řádné prezidentské volbě.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#41368 Re: Re: Re:

2015-03-07 09:49:42

#41367: - Re: Re:  

 Naprosto s Vámi souhlasím, Zeman znevažuje prezidentský úřad. Podepsala jsem tuto petici, i když je pouze manifestační, za jeho odstoupení.


Nepřihlášený uživatel

#41369 Re: Re: Re:

2015-03-07 10:17:08

#41367: - Re: Re:  

 Bůh už asi rozhodl, neboť tři roky před vypršením Zemanova mandátu je prezidentská kampaň v plném proudu. "Bývalí" komunisté už se přihlásili o prezidentskou funkci. Teď je na řadě "občanská společnost". Vypadá to, že výběr ze 100 kandidátů bude těžký.

Chléb, víno a hry.