Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Piešťan

#537 Re: Čech

2015-03-05 15:45

#515: Čech - Čech 

 Promiňte, že se vkládám do diskuse.

*

NATO v době, kdy jsme do něj byli namontováni bez referenda (i přes sliby lháře Havla, že do žádných vojenských spolků nepůjdeme) bylo deklarováno jako  O B R A N N Ý  (!) svazek.

Postupem času se ukázalo, že jde o  A G R E S I V N Í zločinný pakt, vlastně USA armádu s vazalskými nosiči vody, který brutálně, bez požehnání OSN (též podivná organizace) napadl a zruinoval celou řadu normálně fungujících států. Za agresemi NATO zůstala hromada sirotků, mrtvol, běženců, spálená země. USA si své lži dokázala vyfutrovat řečmi o demokracii či terorismu, naši podržtaškové a prdelolezci to ochotně papouškovali.

Nebudu pokračovat dál.

Je to ostuda, že se podílíme na zločinech NATO, militaristické pěsti USA.

Poznámka pro Vás: Doufám, že mě nenazvete komunistou nebo čecháčkem nebo jak je tomu na diskusích běžné. Komunistou jsem nikdy nebyl a nejsem.

Ing. Ivo Piešťan

Odpovědi

odpor k USA

#544 Re: Re: Čech

2015-03-05 15:48:09

#537: Piešťan - Re: Čech 

 Souhlasím s Vámi 

Čech

#962 Re: Re: Čech

2015-03-06 06:48:03

#537: Piešťan - Re: Čech 

 Rád bych na tuto odpověď zareagoval. Ano v určité části s Vámi souhlasím. A to v tom smyslu že ANO... USA... mají svojí politiku postavenou na válkách v zahraničí, ze kterých těží. O tom se nehádám. Stejně tak ale Rusko se vždy angažovalo, ač okatě či "utajeně" v konfliktech ve kterých se angažovalo USA - s NATO úmyslně píči S NATO protože USA dovede vést války i bez ostatních členů SEVEROATLANTICKÉ ALIANCE. Jak jsem již avizoval. Nejsem ani prorusky smýšlející ale ani proamericky smýšlející občan, jsem ČECH. Beru to z pohledu občana malé země která je chtě nechtě členem NATO. Ať máme politiky jaké máme... Karty jsou pro tuto chvíli již rozdány. A nepřišlo by mi dvakrát rozumné stavit se proti spojencům zrovna v tuto vyostřenou chvíli.

Posílení jednotek NATO. Ať už na území jiných členských zemí tak i té naší je z mého pohledu  "pouze" bezpečnostní krok. A vzkaz Rusku že dál už  prostě nesmí zajít pokud nechce válku. Protože myslím že 3. světová válka není v ničím zájmu. Obzvlášť ne malých zemí jako MY.

na závěr si dovolím citát Alberta Einsteina:

  • Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.

 

S pozdravem,

 

Čech