Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Martin

#125

2015-03-05 09:59

Rozhodně budu mít lepší pocit z amerických vojáků na našem území, než z ruských. A to, že v případě konfliktu, by tady rusáci byli během pár dní, je jasné. Naše rádoby armáda se s 5 letadly a 2 tanky asi neubrání, že? Takže nechceme-li se vrátit o 25 let zpátky, jak se o to snaží lidičky z Lukoilu a jejich místní přisluhovači, nebývá, než být rád, že amíci se pokusí alespoň svoji přítomností zastrašit agresory, ať už jsou odkudkoli.

Takže ode mne WELCOME BACK!

Odpovědi

Vlastenec

#203 Re:

2015-03-05 11:05:21

#125: Martin -  

 Jsi vlastizrádce !!!

Buřič, který válku odmítá i plnit sviním koryta

#2143 Re:

2015-03-12 18:29:04

#125: Martin -  

 

 Mladý , nezkušený, "Modroptačím lakem" ovlivněný mozku. Nebo snad za bezcený dolar koupený?

Když přišli v 68mém Rusáci, tak jsem sloužil na vojně u raket. Vládní ničemové nám nařídili zrušení bojové pohotovosti aby Rusáci mohli bezpečně přistávat se svojí technikou a provést okupaci. Řvali jsme vzteky, odmítali jim dát i pitnou vodu a vstoupit do našeho objektu. Vládnoucí a velící gauneři jim umožnili vše. 20 let jsem Rusy za to do příchodu t.z.v. Sametové revoluce nenáviděl

Nyní začínám vše přehodnocovat. Kdyby k nám tehdy Rusáci sice nezvaní nevtrhli, byl by zde zlořád  "Klausismus" který má  po svém tvůrci Satanovi, ne Santovi zlodějsko kleptomanský orgasmus a "Démonkracie" místo demokracie s tisíci rozkradenými továrnami, fondy, flotilou, nezaměstnanými, bezdomovci, přepadenými a zavražděnými zavedený již tom 89tém. Nyní by bylo již 1/4století nejspíš všude po za pár let rozpoutané atomové válce, k níž to Američtí blbečkové tlačí včetně místa kde se nyní nacházíš pod několikametrovou vrstvou radioaktivního písku bez života.  Amerikáni mají zaniklý pud sebezáchovy protože nepoznali od dob válek Severu proti Jihu co to pořádná válka je. V jejím čase se někde válčilo, ale o kus dále se pokojně pásla stáda dobyta a v nedalekém baru cowboyové chlemtali whisky, bouchali z koltů a vedli obvyklé hospodské kecy.

Dnes je vše jiné. Pokud to Amerikáni vlivem své výše popsané úchylky spustí, nebudou pod vrstvou radioaktivního písku jen naše a Rusácké spálené mrtvoly, ale i ty jejich.

Když jsem byl malý, učili nás stupňovat přídavné jméno "Dobrý" na "lepší" a "nejlepší".

Později "Dobrý" na "lepší" a "Sovětský" stálo to za ???? ano příteli Zeman by řekl výstižně česky za hovno.

Nyní Vás cenzurovanou, různě česanou propagandou oblbli ano příteli namodro oblbli a vy nemáte vlastní názor opřený o své poznatky ale ten zaplacený odkudsi ze západu a nalitý neustálým opakováním do vašich ještě "Nezralých makovic"

My co se nedáme stupňujeme když vidíme kam to spěje:  "Blbý"  na "blbší" a "ÁÁÁeeemerický"

Jsem již v důchodu a Vás mladé vyzývám k oprostění se z jakéhokoliv područí zájmů našich i darmožroutů ze zahraničí, kteří nás chtějí jen využít a místo toho k hájení zájmů našeho národa s bohatou kulturní, tvořivou historii i hrdostí na krásu všeho co zde vytvořila příroda i pracovité ruce našich předků.

Vyžeňme společně bubny válečných štváčů z České kotliny a stupňujme:

"Dobrý" na "lepší" a to na jak jinak než "Český" a všechno pro naplnění této výzvy dělejme

Na závěr. Současní vládnoucí gauneři též chtějí umožnit cizím vojskům vstup. Po odchodu Rusáků tu zůstaly továrny a fungující hospodářství s vyrovnaným rozpočtem, miliardami na kontech a trochou bordelu v opuštěných prostorech poblíž Boleslavi,  Milovic a Mimoně.

Po případném odchodu Amerikánů od nás tu nezůstane podobně jako ve všech zemích kam vstoupila noha jejich "Křižáků" kámen na kameni.