MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#40976 Re: Re: Zeman Musí z Hradu!!!!

2015-03-05 07:28

#40951: Káča - Re: Zeman Musí z Hradu!!!! 

 Jste blbečci.Zeman má opět pravdu.Copak vás nenapadne že ta vaše malá skupinka nenávistných lidí se podobá islámu,který jedinný má pravdu.Podívejte se když to ČT umožní jak ho vítají tisíce lidí.Vzpamatujte se,je to náš prezident a vy jednotlivci se s tím musíte smířit nebo a to by bylo pro nás lepší,odstěhujte se tam kde by vám tu vaši nenávist,nepochopení s prohry trpěli.My jsme rádi že máme konečně dobrého prezidenta ne nějkou korouhvičku.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#40978 Re: Re: Re: Zeman Musí z Hradu!!!!

2015-03-05 08:23:44

#40976: - Re: Re: Zeman Musí z Hradu!!!! 

 ... až na to, že nejsme JEDNOTLIVCI.. Toho blázna volilo 2,7 mil. komunistů a tupců. ČR má 10 mil. obyvatel. Zbývajících 7,3 mil. obyvatel , jsou JEDNOTLIVCI ??? Mluvíte z cesty...

Anonymně urážet a ponižovat, to vám zemanistům - komunistům jde velmi dobře. Jestlipak mi to řeknete v sobotu pěkně zpříma  do očí ?? Pochybuji.. Jste buďto někde zalezlí nebo naopak rozlezlí všude , jako mor. Hanba vám!!! Bolševici rudí!!!


Nepřihlášený uživatel

#40981 Re: Re: Re: Zeman Musí z Hradu!!!!

2015-03-05 09:05:11

#40976: - Re: Re: Zeman Musí z Hradu!!!! 

 Předpokládám, že jste to opět Vy, stejný pisálek, který si svůj " příspěvek " po sobě nikdy nepřečte, než ho vypustí do světa! Dle Vás má islám pravdu? Navíc urážíte slušné lidi a ještě píšete pomotané bludy .

Káča

#40982 Re: Re: Re: Zeman Musí z Hradu!!!!

2015-03-05 09:08:36

#40976: - Re: Re: Zeman Musí z Hradu!!!! 

 "Malá skupinka nenávistných lidí"?Malá skupina určitě nejsme.A nenávistná už vůbec ne.Jediný,kdo tady chrlí nenávistné jedy,jste Vy,zemandrtálci! .. "Skupinka se podobá islámu"?To je asi trošičku nesmysl.Skupinka se může podobat skupince islamistů,ale ne islámu! .. "Islám jediný má pravdu"?Tak to jste se projevil!Tento Váš názor je vskutku děsivý! .. "Podívejte se,jak ho vítají tisíce lidí"?Koho vítají?Islám?Asi máte na mysli Zemana,ale neumíte se vyjádřit,že?Ale i tak je to jen výplod Vaší bujné fantazie.Já jsem nikde žádné tisíce vítajících lidí neviděla! .. "To by bylo pro nás lepší,odstěhujte se"?Nám je naprosto jedno,co by pro Vás bylo lepší!A proč bychom se měli stehovat my?My,antíci,už jsme se stěhovali v době,kdy tady vládli komouši.Ale pokud Vám totalitní režim chybí,sbalte se a šup do Ruska,nebo do KLDR! .. "Nepochopení s prohry"?Může být nepochopení z prohry,ale určitě ne s prohry! .. "Máme konečně dobrého prezidenta"?Tak to žijeme asi každý v jiném státě! Káča