MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#39360 Re:

2015-02-20 04:41

#39256: -  

 Reakce na "Nemohu pochopit".

Je to prosté. Zeman dostal tolik hlasů proto, že ho volili lidé, kteří volit chtěli a nechtěli volit Karla. Pochopitelně ho volili jeho soukmenovci a příznivci, ale těch nebylo a není ani dnes tolik, aby mohli volbu sami zopakovat. Dnes vykřikují kolik dostal Zeman hlasů, ale to nebyly jejich hlasy. Volili ho komunisté a všichni levičáci, ale také pravičáci.

Skutečný stav podpory Zemana se projevil ve volbách do Parlamentu, kdy SPOZ/SPO získala 1,51% hlasů. 

Zeman vyhrál volby, protože nebylo dost schopných kandidátů a protože podváděl a lhal ve volební kampani.

To, co následovalo, je kontinuální/nepřetržitá hrůza a děs. Asi by byl dobrý ústavní zákon, který by nařídil povinnou lékařskou prohlídku prezidenta 1x ročně (my všichni zaměstnanci ji musíme absolvovat na základě ZP). Po každé volbě by mělo být jmenováno lékařské koncilium, které by prezidenta každý rok prohlédlo a veřejnosti sdělilo jeho zdravotní stav. Pokud je přímá volba prezidenta, máme na to právo. Je to velmi důležité už z toho důvodu, že prezident je vrchním velitelem ozbrojených sil ČR.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#39375 Re: Re:

2015-02-20 08:03:43

#39360: - Re:  

 A také v řadě demokratických států je to zavedený systém. Občané mají znát zdravotní stav svého prezidenta. (Ne jeho nemoci, ale jeho zdravotní stav: SCHOPEN-NESCHOPEN). Tečka.