svetlo pro sluknovsko

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: to už budou zase volby ?

2011-09-15 19:20

#76: Soukal Lubomír - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: to už budou zase volby ?

Díky za věcnou reakci!

Doufám, že signatáři ví, co podepsali. Já to vím určitě. Prohlášení odmítá rasismu a násilí a všechny jeho projevy, to je stěžejní a bylo to i důvodem vzniku této iniciativy. Chtěli jsme, aby zazněl v těch různých hlasech, které zněly, jasný hlas proti rasismu a násilí. Kriminalitu toto prohlášení primárně neřešní, ale jak dobře píšete, sociální situace se odráží na všem podstatném v oblastí, a tak přirozeně i na míře kriminality. Proto především výzva k řešení sociální nouze mnohých občanů tady. Tristní nám přišlo, že řešení jsou známá, a že tu jsou i organizece, které to umí dělat - jen, města a politici s nimi moc nespolupracují, moc je nepodporují a věc neřeší. Proto jsme vypíchli spolupráci měst a obcí s neziskovkami. To je vše.

Prohlášení je prohlášení. Nečiní si nárok být přesně vypracovaným dokumentem s návodem jak kterou konkrétní věc zařídit. A jsem přesvědčený, že právě to, co jsem popsal výše, chtěli signatáři vyjádřit svým podpisem.

S pozdravem

Filip Šimonovský

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: to už budou zase volby ?

2011-09-21 08:06:39

Města nesoplupracuji?

V tom s Vámi nemohu souhlasit . U nás ve Vsetíně město velmi spolupracuje a ne jen vystěhováváním :D. Pokud se tím ale nebude vážně a zodpovědně zabývat vláda a parlament NIKDY se problém nevyřeší.