MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#38518 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-14 20:14

#38345: Káča - Re: Re: Re: Re: Re:  

 No vidíš, v paragrafech se vyznáš. Tak to ty jseš fízl? Ješ taky buzerant? Tak jako většina z těch od CIA?

Zařídíš mně starýmu škaredýmu chlapovi, aby mne akční kluci z CIA narvali do řitě násadu od smetáku a protáhli mi řiť? Ze střev by mi lítala kupa hoven, jak z rozmetadla na hnůj, a ty by jsi se asi buzno taky dobře bavil.

Vedle mne pak nejspíš znásilníte štěně, kotě, nemluvně a prostě cokoli z maličkou dírkou, která dostatečně sevře ty vaše malý buzerantský nedorostlý fašistický ocasy. Štěně třeba nakonec může opíchat lezba s přerostlým pošťevákem (pokud by to teda nakonec buzerant nebyl, ale domina typu Naďula Savčenko, co dokázala vyhrožovat člověku, že jeho vnitřnosti prodá a zbytek nechá namlet do konzerv pro psy. Zajímavé by bylo kdyby se ruské Kundy Riot dostaly k této dračici na celu ve vyšetřovací vazbě. Nejspíš by je přinutil ten babochlap, aby mu vylízaly kundu tak hluboko, až by ho to šimralo na hlasivkách. Další by musela ve volném čase jazykem ukájet posranou záchodovou mísu, až by i ta mísa zvlhla v orgasmu. Že holky zpívali něco proti Kyrilovi, nebo proti Putinovi by je nejspíš nezachránilo. Naďulka Mozkalky prostě nerada. Naďule ostatně bude poslaná domů podle nové minské dohody. Je v ukrajinským parlamentu poslankyní, tak má šanci být i ministryní obrany, jako byla Karolinka u nás. Chraň od toho Bůh Ukrajinu.)

Jeden z tvých kolegů, nějakej pan mudrlant to nazval, to strkání koštěte do prdele zde na diskuzi "neinvazivní výslechovou metodou" (mně osobně se to zdá invazivní docela dost, tohle si občas prý udělaj muklové v krymu a pak ten postiženej umře na protržení střev). Administrativa prý takové věci řeší. Já bych řek, že až leda tehdy, když se kluci v CIA pohádaj o karierní postup a jeden na druhýho ze msty něco napráská, ale jinak ne. 

FSB nemúže být o nic horší než CIA.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#38520 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-14 20:46:50

#38518: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty jsi zarnym prikladem toho, kam az muze zajit lidska debilita ! Nebudu Ti vyvracet Tvoje bludy, na to nemam opravdu zaludek, ani nebudu hodnotit Tvoji cestinu. Jenom jedna otazka. Jak dlouho jsi sedel, ze jsi tak dobre informovany ?  A koho jsi znasilnoval, zeny, stenatka, nebo kotatka ? Je videt, ze vis o cem mluvis. Je mi z tech Tvych prasaren na bliti !


Nepřihlášený uživatel

#38521 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-14 21:08:18

#38518: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nech se vyšetřit u sexuologa ty úchyle podělanej nebo si nech uříznout koule a budeš mít klid.

Káča

#38531 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-14 23:04:48

#38518: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dlouho jsem přemýšlela,co odpovědět.. Dospěla jsem k názoru,že raději nic.A důvod?Jsem slušný člověk,který nepoužívá vulgarity a vyká.V tomto případě bych klesla pod svoji úroveň. Blbečkovi,který je schopen napsat takovéto nechutnosti,se slušně odpovědět nedá!Chce se mi zvracet! Káča