MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#38076 Skandál, Švarcnberk usnul na fóru v Bělehradě

2015-02-10 20:52

"Skandál: Český ministr usnul na fóru v Bělehradě," píše list v titulku, přičemž neopomene ventilovat ani ministrovy křiklavě červené ponožky. Schwarzenberga podle deníku ze spánku chvílemi vytrhával potlesk věnovaný řečníkům, ale okamžitě zase zavřel oči a vrátil se tam, kde skončil. A to trvalo přinejmenším půl hodiny! Dotčení tímto ministrovým chováním dávala nejvíce najevo organizátorka fóra Sonja Lichtová. Seděla vedle Schwarzenberga a užasle na něj hleděla s očividným přáním, aby se "vrátil" mezi přítomné.
Bělehrad – Pospal si nejméně půl hodiny před sálem plným diplomatů, sděluje zděšeně čtenářům srbský deník Kurir, který se poprvé tváří v tvář setkal s něčím, na co je už česká veřejnost dávno zvyklá: s usínajícím ministrem zahraničí Karlem Schwarzenbergem. Ministr si tentokrát zchrupnul na Bělehradském bezpečnostním fóru, na něž se ve čtvrtek sjelo přes 70 vysokých zahraničních činitelů. V bělehradském Domu armády tvrdě usnul v křesle otočen směrem do sálu plného expertů i kamer.

A tohoto spícího panáka jste chtěli za prezidenta? To by byla teda reprezentace :-D

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#38079 Re: Skandál, Šláfnberk usnul na fóru v Bělehradě

2015-02-10 21:20:39

#38076: - Skandál, Šláfnberk usnul na fóru v Bělehradě 

 Ano, Karel schwarzenberg je uz starsi pan.  To ale nic nemeni na faktu, ze vydrzi stat na nohou bez pomoci berli, opirani se o stenu a ochranka jej nemusi opileho zachranovat od padu na schodech.  Pokud si vyhledate materialy, ktere se tykaji knizete, jste jiste schopen si vyhledat i reakce svetovych medii na chovani Zemana.  A muzete zacit "virozkou" nad korunovacnimi klenoty a .................... To je poctenicko !


Nepřihlášený uživatel

#38080 Re: Skandál, Šláfnberk usnul na fóru v Bělehradě

2015-02-10 21:21:54

#38076: - Skandál, Šláfnberk usnul na fóru v Bělehradě 

Jeste ze Slafnberg chrape doma a ne na hrade, to by bylo bozi dopusteni.