MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#38046 Re: Re: Re: Re: Re: PANE PREZIDENTE, NEkončíme !

2015-02-10 15:18

#38045: - Re: Re: Re: Re: PANE PREZIDENTE, NEkončíme ! 

 

Dvě české děti byly odebrány matce norskou službou ochrany dítěte (Barnevernet), a to na základě oznámení, které norská policie později prohlásila za nepodložené. I tak matka poslední 4 roky bojuje, aby své děti dostala zpět.

Mnoho rodin utrpělo v rukou Barnevernetu podobný osud. Barnevernet rozdělil rodiny z Brazílie, Chile, České republiky, Estonska, Indie, Litevska, Polska, Ruska, Slovenska, Švédska, a samozřejmě bere mnoho dětí také norským rodičům.

Bohužel se stává, že Barnevernet odebere dítě rodičům bez jakéholiv důkazu, že by rodiče dělali něco špatného, a na základě udání souseda nebo doporučení nechvalně proslulých psychologů. Děti jsou pak dávány pěstounům, kteří z tohoto systému získávají slušné peníze.

ÚČINNÝ mechanismus pro kontrolu Barnevernetu přitom neexistuje. Tato skutečnost je rovněž do očí bijící v případech, kdy Barnevernet měl zasáhnout a neučinil tak.

Barnevernet se nemusí nikomu zodpovídat, a tak tento brutální a arogantní úřad stále působí téměř jako stát ve státě. Staly se děti v Norsku kšeftem?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#38049 Re: Re: Re: Re: Re: Re: PANE PREZIDENTE, NEkončíme !

2015-02-10 15:19:54

#38046: - Re: Re: Re: Re: Re: PANE PREZIDENTE, NEkončíme ! 

 

Mezinárodní elektronická petice na podporu Evy Michalákové