MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#37953 Re: Re: Re:

2015-02-10 09:43

#37941: - Re: Re:  

 Paní M. Němcová zcela jistě není "Extra chytrá". Vychcánků už tam bylo dost. Je ovšem inteligentní, skromná a pracovitá. A je to žena se vším co k ženství patří. S Klausem bych ji nespojoval. Je to jiná sorta.

Žena si zaslouží být prezidentkou ČR. A když ne M. Němcová, tak která ? Možná Jelena Vičanová, ne ? Je mladší, je extra chytrá, každého hned seřve, nikdy se nezapletla s Klausem, do KSČ nestihla vstoupit, maturovala v r. 1999. Prostě IDEÁL.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#37956 Re: Re: Re: Re:

2015-02-10 09:49:57

#37953: - Re: Re: Re:  

 Němcová se skutečně nepříjemně s Klause zapletla, je to její problém, že jeho zločinnost nebyla schopna rozpoznat. 

Jelena je skutečně s největší pravděpodobností dobře vyškolená agentka FSB. Tam není co řešit, navic se zapletla se zločincem Zemanem. 

Němcová by skutečně mohla být nevýraznou prezidentkou, která by snad neudělala chybu v krizových situacích, ale jen "snad", neb pořád bude platit, že zločinnost Klause a např. i Topolánka nerozpoznala. 

Z žen by daleko lepší a daleko jistější a dokonce i výraznější osobou byla prezidentkou Zuzana Roithová, obzvláště, pokud představila tým lidí a v týmu byla taková osobnost jako např. Jan Sokol či Petr Pithart a to možné je.