svetlo pro sluknovsko

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#82

2011-09-15 02:42

Chtěl bych jenom řict že to co se tu děje je nemožné,a ty co tam demostrujou sou šechny nahlavu-šechny bych zavřel do životi a vot drana bych jím pouštěl historiji o hitrerovy myslím.Aby si uvědomyly že by tu ubec nebyly kdyby hitler tu válku vyhral.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89 Re:

2011-09-17 23:57:53

#82: -  

 Asi jsi chtěl napsat toto: "Chtěl bych jenom říct, že to, co se tu děje, je nemožné. A ty, co tam demonstrujou, jsou všechny na hlavu. Všechny bych zavřel na doživotí a od rána bych jim poustěl historii o Hitlerovi, myslím. Aby si uvědomili, že by tu vůbec nebyli, kdyby Hitler tu válku vyhrál."

Ta dívčina s hanlivými nápisy na tričku sice pravděpodobně chyběla na dějepis a počínání Hitlera bere na lehkou váhu, ale pochybuji, že vy, který jste dle mého názoru chyběl na všechny hodiny českého jazyka, jste dějepis chápal. Vám bych doporučila, učit se od rána do večera český jazyk, a to od 1. třídy základní školy, alespoň do 9. třídy základní školy. A zavírat by se rozhodně měl ten, kdo páchá trestné činy (zabíjí, bije, krade, podvádí, ...), a to bez ohledu na barvu pleti. Dospělí do vězení, nezletilí do výchovných ústavů.