MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#35534 Re: Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?

2015-01-28 07:16

#35532: - Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?  

 Následující odstavec je šikovnou ruskou propagandou. Rusku zůstane Krym a všíchni budou spokojeni, navíc přece Ukrajinská vláda je dle člena RB OSN s právem veta tedy dle Ruské federace teroristická. 

Podstatou celého problému nejspíš budou již zakládací listiny OSN a RB, tedy to k čemu slouží a co se za desetiletí její existence jeví jako funkční. 

Následující odstavec má tedy hned dvě propagandistické a velmi nebezpečná sdělení. Začneme přestaovat ustálenou mezinárodní celosvětovou a jedinou organizace a zároveň začneme válčit, to je naprostá katastrofa, co by přišlo a jak moc by taková věc posílila zločinný režim v Rusku a pravděpodobně min. přišel pokus o rozvrat demokracií. 

Miloš Zeman je zločinec!

"Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli."

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#35536 Re: Re: Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?

2015-01-28 07:25:58

#35534: - Re: Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?  

 Hovořit o svém vlastním nápadu, u kterého je naprosto zřejmé, že nikdy nebude na něj existovat jednoznačná odpověď, tedy jestli se vše točí kolem země nebo jistotě, že se alespoň země točí kolem slunce, je skutečně už vrchol ubohosti a bohapustého blábolení. Odvaha k vědeckým objevům objevům Evropě ani USA skutečně nechybí, stejně jako nechybí odvaha dokonce i k diskusi nad takovými idiotskými napady s kterými přichází soudruh Zeman. 

"Dámy a pánové, o některých návrzích se říká, že procházejí třemi fázemi. V první fázi jsou označeny za nesmysl, v druhé fázi se o nich říká, že se o nich dá uvažovat, a konečně v třetí fázi jsou tyto některé návrhy považovány za samozřejmost. To byl známý spor mezi heliocentrickou a geocentrickou soustavou, ale mohl bych samozřejmě uvádět i příklady další. Chybí nám dosud odvaha a stále podléháme tomu, čemu se ve 30. letech říkalo appeasement."

 


Nepřihlášený uživatel

#35586 Re: Re: Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?

2015-01-28 12:01:56

#35534: - Re: Re: Re: Re: Je Miloš Zeman idiot?  

Americkým teroristům, kteří drancují zbytek světa od roku 1945 je potřeba dát přes špinavý rypák koordinovanou ,společnou akci všech zemí!!!

Jen tak lze zajistit na zemi pokoj a mír!!!