MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#34762 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arijec..

2015-01-24 18:56

#34748: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arijec.. 

 Vztahuje, se na příslušníky STB, ale není to snadné o nich dohledat, že byli v STB třeba důstojníci nebo tak. O konfidentech a zájmových osobách (rejstřík EZO) se po 89tým něco zachovalo, zbytek se podařil zkartovat. Připouštím že jsem to v rychlosti napsal nešikovně.

Nelze napsat zvací dopis Putinovi, dokud ho nepošle nějaký v Čechách ohrožovaný ruský občan, a kdyby ten občan byl jen jeden, Putin do Čech těžko někoho pošle. 

Protože se Šlouf se Zemanem zhádali, Šlouf dokonce snad měl o něčem podobným později vydat nějakou knihu, zkrachovala ve volbách SPOZ.

Hodně schopnejch a nadanejch lidí pracovalo v STB, nejsem z toho nadšen, ale kdyby se je podařilo všechny odstavit, nakonec by ve všem panoval diletantismus. Neměl byste mít na všechny takovou pifku jen proto, že vás k nim nevzali. :-) :-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#34763 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arijec..

2015-01-24 19:00:04


Nepřihlášený uživatel

#34765 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arijec..

2015-01-24 19:13:58

#34762: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arijec.. 

 Tak tedy ještě jednou. Soudruh Putin pošle soudruhovi Zemanovi z kopie StBáckého archivu kompletní spis soudruha Babiše. Soudruh Miloš Zeman tedy promluví nejen o tom jaký, je to Babiš zločinec a jak jej podvedl, ale ještě to doplní aktuálními informace o jeho zlodějinách v tém jeho "přehledném" holdingu. Do týdne je po vládě do dvou týdnů po Sněmovně. Soudruh Miloš Zeman vystoupí dopisem z NATO a EU, že mu to Senát neodhlasuje? Tak to nevím, když mu dopravili na Ústavní soud soudruha Suchánka, "právníka" socanů, ale i kdyby mu to neschválili, soudruh Vladimir Iljič Zeman má přece mandát jako řemen, zvolila jej většina tak o co jde. Na svojí obranu prostě napíše zvací dopis, kdyby snad Senát nechtěl poslechnout. 

Připadá vám to jako nereálné? Co vám ještě připadá nereálné, že bude na Hradě Mynář běz prověrky už skoro dva roky? Že Nejedlý bude dlužit stovky milionům státu a přesto bude mít na Hradě kancelář? Že bude vyznamenán StBák Čuba státním vyznamenáním? Že bude vyznamenán opilý řidič a naprostý blb Renč, kdy jsou tu režiséři jako Michálek, Svěrák či Hřebejk? Připadá vám nereálné, že se prezident ožere a bude se potácet u korunovačních klenotů? Připadá vám nereálné, že bude nestoudně lhát o svých oponentech za pomocí neonacistických lží z nacistického serveru zvedace?  Připadá vám nereálné, že dcera Zemana bude pornohvězdou? Připadá vám nereálné, že bude oplzle dehonestovat mladé odvážné lidi platící za odvahu v totalitě vězením? Připadá vám nereálné, že od země bude zvát post-bolševické diktátory? 

Velmi važte slova, jaké zločiny jsou v kontextu se zločincem Zemanem nereálné, velmi je važte slova. Klaus Zemanova oposmluvní makroamnestie je vskutku memento.