MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#33936 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 02:55

#33933: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nikoliv, nwmáte pravdu, Daň z příjmu neplatí žádné a to dokonce do daleko vyšší mzdy. A zápornou daň z příjmu má podle rodinných poměrů. 

Co se týče sociálních dávek, především dávky na bydlení či příspěvku na bydlení, jsem přesvědčen, že dávku získat takový člověk dokáže. 

Ale je to diskuse skoro o ničem, je to velmi malé procento populace a především, je to populace, která se nejspíše vždy bude potácet mezi nezaměstností a imnimální mzdou. 

Jediným řešením je mít v pořádku státní finance a růst HDP, abychom to ti "šťastnější" mohli ze svých daní uplatit a pokud možno tato skupina co nejmeší, neb vždy nějaká bude. 

Socani nic takvého ale doposud nikdy nezajistili a Babiš na to opravdu také nevypadá. Měl plnou pusu rečí, kolik se toho tu rozkrade, ale za rok nezajistil žádný zvýšený výběr daní či zapbránení rozkrádání naopak přišel s rozpočtem jak za Paroubka a to bylo opravdu maso. 

Odpovědi

Martin

#33941 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 03:09:19

#33936: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jen kontrolami na ministerstvech zjistil, že se utrácí desítky ba dokonce stovky milionů za zbytečné věci. Taky takovým zbytečným utrácením veřejných financí udělal přítrž. Například i novy ministr dopravy pár dni ve funkci našel společnou řeč s výrobci SPZ a zlevnil jejich nákup. Jak je toto možné, že stbaci z ano tohle dokáží a jejich předchůdci ne? Prachař na postu ministra dopravy byl omyl, ale již byl napraven.