MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#33912 Re: Zatraceni americani average wage= prumerna rocni mzda.

2015-01-21 01:02

#33903: Zeman, jo ten se ma.. - Zatraceni americani average wage= prumerna rocni mzda. 

 Co si vlastně představuje pod pojmem blahobyt? 

Osmi hodinovou pracovní dobu? Příjem nad průměrnou mzdou, nebo na 40 000,- nebo nad 100 000,-? Více jaké množství práce a kolik lidí je potřeba odřídit, "přimět" k práci, aby jedinec který tak činí úspěšně mohl dostat od zaměstnavetele 100 000,-? Máte takovou představu, co lidé s takovým příjmem dělají? 

Není známkou blahobytu země - velmi vysoká míra bezpečnosti dospělých i dětí volně se pohybujících po městech, dostatek volného času na to, aby jej mohli trávit s svými dětmi a mohli jim předávat své znalosti, relativně velmi dobrý zvělávací proces, který dokonce mnohým umožňuje získat zaměstnaní kdekoliv napříč celou Evropou či dokonce napřič celým světem, není to náhodou např. to, že si může regulovat výdaje tak, že odpovídají jeho příjmů a přitom stále zajistí pro své děti důstojné prostředí pro jejich rozvoj a případný budoucí úspěch a štěstí v jejich dospělém životě? 

Máte pocit, že něco z výše uvedeného v  této zemi nejde? 

Já mám bohužel pocit, že Miloš Zeman usiluje o to, aby mnéhé opravdu nešlo. 

Odpovědi

Martin

#33914 Re: Re: Zatraceni americani average wage= prumerna rocni mzda.

2015-01-21 01:18:19

#33912: - Re: Zatraceni americani average wage= prumerna rocni mzda. 

 Pro mnohé lidi to opravdu nejde!!! A nechápu, jak můžete s ledovým klidem tvrdit, že to jde. Mnozí totiž musí pracovat od rána do večera, aby své rodině zajistili obživu a přitom nejsou se mzdou o moc výše nad minimální mzdou