Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-01-18 18:09

Bude to mít svou váhu?

Odpovědi

Karel

#2 Re:

2015-01-19 08:05:38

#1: -  

 Ne, pokud se pod to autor stydí podepsat, tak to samozřejmě žádnou váhu nemá.

Sylvie

#23

2015-06-01 13:41:11

#1: -  

 Drahy pane autore. Nejaka znalost o Syrii by neuskodila. Vite ze polovina Syranu jsou krestane? Lidi jako my. Mozna i lepsi, protoze pouhy sobec muze vytvorit takovou petici jako Vy.

ivyss

#134 Re:

2015-06-21 13:01:41

#1: -  

Též si nepřeju abychom jsem pustili uprchliky , jak to tu bude potom vypadat!!!!, staci ze nase vlada se, neumi o nas postarat natoz pro uprchyliky maji penez dost....vazne je tu nikdo nechce , nechceme tohle pro nase deti !!!!!

kdoasija

#164 Re:

2015-06-29 00:47:17

#1: -  Rozhodňe alespoň mohu vyjádřit nesouhlas. Platm daně a to nemalé! Aby verbeš mohla vstávat v 10 dopolednea nechat se podporovat ÚP. Mnohdy slýchám "proč makat když mám stejný prachy jako ty." Nemluvě o Romech. Nesnesu už představu že bych měl dle EU poviňe živit souseda z východu. Slský rozum říká nehodlám si ke kotníkům uvázat závaží!

 

Jarda

#239 Re:

2015-07-21 21:48:20

#1: -  

 Můj názor je postaven taky tak, že v naší společnosti, myšleno v Česku, je mnoho co zlepšovat. Jak si vůbec ti námi volení vládní reprezentanti tohle představují? Ani jeden z volených a nakonec i zvolených politiků  (stran či uskupení) neměl ve volebním programu jedinou zmínku o nějacích uprchlících. Ať ze Sýrie, Ukrajiny čí kterékoliv jiné země. Jsem toho názoru, že k takovému rozhodnutí nemá mandát svých voličů ( tedy nás občanů ČR ) vůbec nikdo. Nemám představu, jakým způsobem chtějí tyto nám představované chudáky z válečných zón, islámistických území, a nevím jak všechny tyto ohrožené krajiny pojmenovat, začlenit do společnosti řekněme evropské kultury. Vždyť v naší malé republice nedokážeme začlenit do společnosti (velké množství) opáleného etnika, které ve velkém množství zneužívá sociální systém. Do práce to nechodí, daně neodvádí, ale všemožné příspěvky čerpají. Vím, že záleží na úhlu pohledu, ale jak k tomu přijdou lidé, kteří celý život pracovali, a když odešli do zaslouženého důchodu, tak musí obracet každou korunu 2x, a přemýšlí jestli si mohou pořídit tohle, a nebo to raději nechají např. na nové brýle či něco jiného. Nebo rodiče postižených dětí, kteří jsou závislí na různých solidárních sbírkách, aby vůbec mohli svému nemocnému potomkovi zaplatit nějakou léčbu či operaci. 

Jsem toho názoru, že oni ti uprchlíci určitě potřebují pomoc, ale to přece neznamená, že si je sem musíme hnedka nastěhovat. Navíc, jak sem již četl v některých komentářích, nikdo nezaručí - to prostě nejde -, že se někteří opravdu neodvděčí tím, že se odpálí v obchoďáku, kině, na nádraží či tržnici.
Toho bych se opravdu dožít nechtěl. Mám rodinu, myslím, že děti vychováváme s manželkou v docela tolerantním duchu. Ale nerad bych se dožil nějakého takového incidentu v naší malé zemičce. Bude to znít asi nehezky, ale opravdu je zde veliké nebezpečí ( hrozba ) že tenhle řekněme "nádor" se bude rozrůstat, a kde je napsáno, že se některý z těch, kterým se naši politici rozhodnou pomoci, nepřevtělí do role "mučedníka" a ve jménu Alláha či nějakého jiného představeného Islámu či jiného druhu náboženství, se někde v davu neodpálí.

Nejsem věřící, ale v tomto případě se opravdu hodí : PÁN BŮH S NÁMI.