MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#32583 Prezident Miloš Zeman porušil mravní zásady

2015-01-15 06:44

Prezident Miloš Zeman porušil mravní zásady, hrubě porušil kodex funkce prezidenta. Úmyslně zamlčoval a zamlčuje nadále skutečnost, že se v sobotu, v den skončení voleb a v dobu, kdy se v televizi konala debata všech lídrů stran, které se dostaly do PS, to znamená včetně lídra ČSSD pana Bohumila Sobotky, jednala u něho tajná schůzka poslanců ČSSD za účelem přípravy svržení pana Sobotky jako předsedy strany a na jeho místo dosadit pana Michala Haška. Prezident měl správně ihned v neděli, t.j. 27.10.2013 předstoupit před veřejnost a o tomto uvědomit , vysvětlit všechny souvislosti, říci, co vedlo k tomu, že dovolil , aby se schůzka konala bez předsedy ČSSD. Měl vyzvat všechny aktéry k odstoupení ze všech stranických funkcí a z ČSSD s tím, že on sám měl poté abdikovat z funkce prezidenta republiky. Prezident Miloš Zeman se vůbec nijak nevyjádřil ani nevyvodil jak žádné důsledky, tak žádnou svoji odpovědnost. Nesouhlasím tvrdě s chováním pana prezidenta Miloše Zemana, protestuji proti tomu, aby nadále zastával funkci prezidenta! 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#32588 Re: Prezident Miloš Zeman porušil mravní zásady

2015-01-15 07:36:16

#32583: - Prezident Miloš Zeman porušil mravní zásady 

O této schůzce nevím, ale i kdyby proběhla , tak na ni nevidím nic špatného. Kterýkoliv člověk má právo se kdykoliv sejít s jakýmkoliv člověkem a nezvat na schůzku "dohlížitele"!!!

Proč by se Zeman nemohl přátelsky sejít s Haškem s prohodit pár slov???

ad2
To, že má Zeman v ČSSD své příznivce a také své odpůrce, vím už léta. Proč asi kandidoval Dientsbier?

Příjde mi naprosto přirozené, že Zeman nechce koketovat se svými odpůrci, ač v jeho bývalé straně, jejíž byl předsedou.

Spekulace nad připravovaným svržením pana Sobotky, mě přijdou přehnané. Je to hloupá konspirační teorie. (čímž urážím konspirační teorie, protože v nich je občas také pravda)

Tím netvrtím, že jsou Zeman a Sobotka přátelé. Ale i kdyby byli přímo nepřátelé, což nejsou, tak co???

Prezident nemá povinnost se s kýmkoliv přátelit!!

Krom toho -- politická strana pana prezidenta byla SPOZ, nikoliv ČSSD, a všichni voliči to věděli.
Ale samozřejmě fandí všem levicovým stranám.

A i kdybych uvažoval s absurdní konspirační teorií, že se Zeman pokouší zničit ČSSD a levici, stejně by to nebyl důvod k jeho odstoupení z funkce prezidenta.
Nakonec -- předchůdce Václav Klaus se snažil zničit levici zcela otevřeně a veřejně....