svetlo pro sluknovsko

Quoted post

Jindra Vavruška

#60 Jindra Vavruška

2011-09-13 07:52

Zdravím všechny diskutující. Před asi dvěma dny jsem zde vznesl dotaz, zda by mi někdo mohl upřesnit smysl petice. Není mi to totiž úplně jasné z jejího textu. Taky jsem se zeptal, jestli je účelem petice nastolení pořádku, tzn. aby pachatelé přepadení skončili ve vězení (cítím potřebu zdůrazňovat, že pachatelé jakýchkoliv přepadení). Ptám se proto, že předvádění speciálních jednotek nepovažuji za standardní činnost policie, která směřovala k tomuto výsledku (a prosím místní, aby se k tomu vyjádřili, protože v TV se to nedozvím).
Naivně jsem si myslel, že mi někdo odpoví. Ale jak listuji diskusí, svůj dotaz zde nevidím.
Takže si dovolím se zeptat ještě jednou - co je cílem petice, zda se shoduje s mým názorem (potom se k ní rád připojím) a ještě dodám dotaz, zda je tady zavedena cenzura nepohodlných názorů.
Děkuji,
Jindřich Vavruška, Praha 9

Odpovědi

kismet

#61 Re: Jindra Vavruška

2011-09-13 08:56:14

#60: Jindra Vavruška - Jindra Vavruška

Viz mé komentáře - petice vyjadřuje názor obyvatel na situaci, jejich touhu po klidném žití. Jenže nic nezmůže. Možná tak písemná petice podepisovaná na náměstí třeba Rumburku s žádostí o posílení pěších policejních hlídek a (s tisíci podpisy) předaná patřičným institucím, to by byla jiná.