MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Svarun

#29653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-03 21:26

#29371: Luďa - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Luďo, je to tak. Ty špíny z Pussy Riot jsou pro dekadentní Evropu dozajista morálním vzorem ctnosti, stejně jako ty mešuge feministky z Femen, cikánská nefachčenka, kosovská mafie, teplouši a tranďáci z gay pride či fousaté zpěvačky. Dneska je móda podporovat kdejakou havěť. Jak jejich rouhačský vystoupení v pravoslavným chrámě, tak jejich obscénní tanečky na hrobech padlých sovětských vojáků jsou trochu silné kafe. V Německu i jiných státech jsou odnětím svobody trestané osoby popírající oficiální výklad druhé světové války. Jestlipak by hvězdy světového showbyznysu a českého undergroundu sjednocené podporou Pussy Riot vystoupily na podporu neonacistické kapely, jež by byla souzena za to, že vtrhla do památníku Jad Vašem a vyřvávala: "Hospodine, vyžeň Netanjahua!" Také by šlo o útok na svobodu slova? Když někdo umístil do vchodu mešity ve francouzském Montaubanu dvě prasečí hlavy, starosta města a téměř celý francouzský tisk tento incident odsoudili jako blasfemický a žádají jeho přísné potrestání. Proč titíž lidé a jejich tamtamy volají po osvobození násilně jednajících anarchofeministek, ale protiislamistického "umělce" nechávají na holičkách? Nepředpokládám, že se mi dostane rozumné odpovědi.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#29656 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-03 21:33:30

#29653: Svarun - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jestli někdo v této zemi relativizuje hodnoty, je to soudruh Miloš Zeman vyznamenáváním StBáky a obecně lidí velmi sporných  k vyzamenání. Jestli tu někdo skutečně relativizuje hodnoty, tak je to jeho pornografická dcerunka.  Jestli tu někdo relativizoval hodnoty tak Miloš Zeman jeho nestoudným lhaním prakticky o všem v době volební kampaně. 

Jestli se někdo v Rusku zachoval statečně a veřejně řekl, že by bylo lepší, aby Putin neměl moc, byly to dívky z Pussy Riot a učinily tak prorocky dávno předtím, než Putin rozpoutal válku na Ukrajině a ukradly kus uzemí Ukrajiny nejen v rozporu s mezinárodním právem, ale dokonce i s právem Ruské federace, jako nástupce CCCP. 


Nepřihlášený uživatel

#29662 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-03 21:40:19

#29653: Svarun - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Projevy islamofobie je třeba ihned odsoudit, islám je přeci miláčkem Bruselu, pravoslavná církev ale jeho hodnotový protivník. Na rozdíl od zde diskutující (hloupě tlachající) kolaborantské havlistické špíny, s mohutnou podporou Bruselu zašlapávající naše tradiční hodnoty, já stojím pevně za svými předky a nikdo mě nevykoření. Raději jsem na straně křesťanské pravoslavné církve, než na straně mohamedánské pakáže.