svetlo pro sluknovsko

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#43 Jindra Vavruška

2011-09-11 14:51

Promiňte, není mi úplně jasné co je cílem petice, takže zatím se nebudu podepisovat. Myslel jsem si, že by se kriminálníci, kteří přepadávají a okrádají lidi, měli co nejdříve dostat za mříže. Je toto protest proti liknavosti policie a soudů a proti překrucování v médiích? Pokud ano, jsem rozhodně pro.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#44 Re:

2011-09-11 15:55:30

 

 Tak jsme zase meli vcera tu mznost- jak by problemy resili radikalove.Opravdu velmi inteligenti jen co je pravda.Hazet popelnicema,strilet z plynovych pistoli a rvat jak nekoho nacpou do plynu a nic nez narod.Kolik nas by tu v teto zemi podle jejich teorie prezilo?Vzdyt plno lidi jen podle prijmeni ma puvod v jinych zemich.Nedovolme temto tupcum,aby se snazili zde nekoho vest!!!!


Nepřihlášený uživatel

#48 Re: Jindra Vavruška

2011-09-12 14:27:10

#43: - Jindra Vavruška

Dobrý den,

cílem toho prohlášení je protest proti rasismu a násilí. Rasismus znamená, že všechny lidi z nějaké skupiny hodíte do jednoho pytle a odsoudíte je, a to se tu děje. Jistě, kriminálníci patří do kriminálu, ale je potřeba ukázat na koknrétní viníky a to je především práce policie a soudů. Jakmile se sejde dav a jde po všech, v tomto případě Romech, kteří jsou "k mání", tak to je rasismus. Demonstranti v Rumburku v tu sobotu na konci srpna atakovali mnohé nevinné lidi, a nevěděli to, a bylo jim to jedno, nenamáhali si to zjistit, vlastně jim o to ani nešlo. Volání "cikáni do plynu" je čirý rasismus, krom toho ještě zvěrstvo. Je třeba rozlišovat. Když něco udělá bílý Čech, tak přece také neřekneme, že všichni bílí Češi to dělají a mohou za to. Když Vám v Praze ukradnou auto (a to Vám nepřeji :o), tak také neřeknete, že Pražáci kradou auta, nebo snad ano?

S pozdravem

Filip Šimonovský