MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#28139 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke?

2014-12-31 11:39

#28133: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke? 

 Podľa týchto rečí o "boľševickej pakáži" to tu vyzerá, že tí, čo k nej napatrili, sú VŠETCI  prítomní tu, v tejto podnetnej "diskusii". Ešte raz, kreténik: Vážim si ľudí, čo neštia po vetre. Ľudí, ktorí majú svoje presvedčenie (pokiaľ nie je založené na slepej nenávisti a túžbe zničiť, vyhladiť ľudí s iným presvedčením, pôvodom, rasou atď.). Vážim si ľudí, ktorí sa snažia pochopiť uhol pohľadu tých druhých - a nemusia mať ten istý a súhlasiť so všetkým. Ale nevážim si krikľúňov ako si Ty, čo sú hrdinami po boji. Bolo hnusné v decembri/januári 1989 vidieť podobné krysy, ako začali vyliezať z nory a tváriť sa ako nevinné obete. Mnohých človek poznal roky osobne a ešte si ich pamätal, keď ho s arogantným ksichtom kádrovali. Vyser si oko!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#28143 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke?

2014-12-31 11:54:34

#28139: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke? 

 Je mi skutečně úplně ukradené, co si mne myslí komunistický oplzlý blb vašeho typu. 

Nemám nenávist k žádnému člověk, mám ovšem potřebu vysvětlovat, proč jsou zločinné komunistické a bolševické ideologie min. proto, že s tou komunistickou mám osobní zkušenost. 

To, že si o lidech, kterou jsou dnes komunisty myslím, že jsou pakáží, to je skutečně realita, neboť v době kdy máme svobodný přístup k informacím, k velmi dobrému vzdělání dokonce i v českém jazyce mi připadá vskutku velmi podivné, když je někdo vyznavačem zločinecké a vraždné ideologie a je to jedno, jestli je to bolševická či nacistická, nebo jako u Zemana jakási kombinace obou těchto zločinných ideologií. 

Úhle pohledu vyznavačů zločiných ideologií je bohužel zřejmý, získat moc a zavést teror. Komunisté tomu dokonce říkají diktatura proletariátu. Tedy je tento "úhel pohledu" bohužel znám a je s ním opravdu děsivá zkušenost a to nejen v Rusku, nejen okupací ČSR a vražděním v roce 1968 tady, ale i vražděním v Maďarsku v roce 1956, povstání v Polsku v roce 1981. 

Proto jste zločinci, proto je Zeman zločinec, oplzlá odporná komunisticko nacistická zrůda a to říkám opravdu se vší vážností, není to nadsázka, je to děsivá realita součné České republiky.