MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#28103 Velmi vážné téma, která je dle mého názoru potřeba začít urychleně řešit.....

2014-12-31 10:15

Domnívám se, že je skutečně velmi zásadní věcí, že voliči Miloše Zemana už neví, proč jej zvolili. Miloš Zeman vedl kampaň více jak rok naprosto v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Tuto kampaň opět v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky neplatil z Volebního účtu, jak mu ukládá zákon, k tomu všemu opět v rozporu se Zákone... odporně lhal o všem, o čem promluvil, ať už se to týkalo jeho samotného, jeho rodiny, volebního týmu, financování kampaně, jeho působení v pozici premíéra, privatizací atd. 

Neví-li dnes jeho voliči, proč Zemana volili, je velmi pravděpodobné, že se stali obětí odporné zločinné manipulace naprosto mimo Zákon o volbě prezidenta republiky a je bohužel nutné toto znovu začít zkoumat a to přesto, že Nejvyšší správní soud Zemana z voleb nevyřadil, což je velmi podivné, což je v kontextu se současnou situací velmi podivné. Je klidně možné, že Jiří Vyvadil někdejší předseda nejvyššího správního soudu a zakladatel "Přátel Ruska" do věci zasahoval. Pokud by se dokonce potvrdilo toto, bylo by nutné věc řešit u Ústavního soudu.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#28106 Re: Velmi vážné téma, která je dle mého názoru potřeba začít urychleně řešit.....

2014-12-31 10:21:28

#28103: - Velmi vážné téma, která je dle mého názoru potřeba začít urychleně řešit..... 

Už si zase nasadil svojho papagája... No nič, idem radšej do obchodného reťazca :-), kým sa ten tvoj vták vykok(o)t(í)á.