MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#27931 Miloš Ubu měl ale příležitost vytvářet pracovní místa.....

2014-12-30 12:37

....ale byl to on, kteřý přestoře zdvojnásobil státní dluh a tvrdil, že má růst HDP, vlastně žádné pracovní místo nevytvořil. Jeho tedy tzv. růst HDP nebyl způsoben tím, že by se vybralo více daní od zaměstnanců, vybralo se větší sociální a zdravotní pojištění, ale bylo to způsobeno jen tím, že nás věchny masivně zadlužil, peníze rozdal a ty byly utraceny na hlouposti. 

Dnes se tedy ohánět tím, že v Číně zajišťuje nová pracovní místa tím, že Čínská firma "investuje" do firmy velmi pochybné pověsti a velmi podivné vlastnické struktury navíc je to firma slovenská nikoliv česká a je to společnost, která investuje peníze, které vůbec nemusí investovat v ČR. 

Zeman je bohužel odporný manipulátor, stejně jako místopředseda Radek Augistin, který ovšem ve svém dopise panu Němcovi lže z pozice úředníka, nikoliv z pozice ústavní navíc pozice, která má z ústavy zajištěno to, že se nemusí nikomu zodpovídat. Tedy v případě Augustine se jedná dokonce o velmi podivné jendání, dokonce pravděpodobně o porušení Ústavy, neboť úředník při výkonu sátní moci lhát v žádném případě nesmí, to mu ústava článkem 2 odstavcem 3 přímo zakazuje. 

Dašlí lži Zemana

Dopis místopředsedy spoz Radka Augustina z pozicie úředníka obsahující vyloženou lež, že si "Zeman vypůjčíl slovník některých čelných českých politiků" - žádný čelný politik nikdy nevyslovil slovo k....da a dokonce expresivně mluví někteří naši politici nikoliv pro to, aby mluvili vulgárně, ale aby v některé situaci věci zdůraznili, případě v soukromém hovoru pronesli přesně to, co si ve skutečnosti o Zemanovi myslí (viz. vole Rusnok). 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#27951 Re: Miloš Ubu měl ale příležitost vytvářet pracovní místa.....

2014-12-30 15:14:02