MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#26253 Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-21 09:01

....bylo to velmi citelné. Při příchodu k bráně se lidé zastavili, asi se chvíli zkoumalo, jestli nás tam pustí či nikoliv. Nádvoří bylo temné, žádné okno nesvítilo. U brány byl jeden policista a jeden člověk z hradní stráže (tuším) dva policisté přišli s námi. 

Po kratičké době se mohlo vejít, průchod přes bránu zapůsobil až tajemně, beboť se vešlo ze světla do tmy, vše bylo zhasnuto. Velmi podivné, následně se prochází "tunelem" kde se lidé osmělili a párkrát vykřikli ruský šváb a tady není kreml ....., vejde se na další nádvoří a nic, všude tma. 

Na hlavním nádvoří vlevo vedle balkonu svítila tři okna, to bylo vše, nic víc, konec tma, nikde nikde. Pusto, prázdno. Takto vypadal Hrad v době za Husáka, nic žádná výstav, žádná kultura, žádný koncert prostě nic, nula, mrtvo. Ve tři hodiny padla a byl konec. 

Když se pak skutečně pod balkonem předávala petice, pootevřeli se dveře, kdosi si papíry přezval a zase se zavřely. Vlastní chodba byla ponuře osvětlená a chyběla tam v dálce vskutku jen nástěnka s plakátem, že závěru komunistického sjezdu splníme. 

U sloupů u balkonů stály dva "jako" vánoční stromky, nevkusně ozdobené červenými mašlemi jak vytažené z copů ruských pionýrek. 

Děsivé, opravdu bez jakékoliv srandy, byl to skutečně děsivý zážitek jistě umocněný mrznoucím deštěm, zimou, ale především tím, jaká atmosféra dopadla na dav průchodem brány. Dýchla na něj ubohost a zločinnost Miloš Zemana. 

 

Dopis mistopředsedy Zemanovců Radka Augustina panu Němcovi autorovi této petice, myslím,  koreluje s tím, v jakém stavu předávající našli Hrad 1.12.2014. Včetně StBáckého oslovení, překlepů a lží o tom, jak si "Miloš Zeman vypůjčil slovník svých oponentů" přičemž takovou oplzlost na veřenosti nikdo z politiků (snad ani z komunistů) nikdy nevyslovil a co více nikdo nic takového ani nezdůraznil opakováním. To platí i o těch, kteří občas vulgární slovo použijí, nikdy jen neopakují, není k tomu důvod, nezdůrazňují ono slovo a neříkají ono slovo proto, aby bylo vysloveno, ale proto, že má nějaký kontext. Milošova oplzlost byla jen a pouze oplzlostí Miloše Ubu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#26265 Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-21 10:31:32

#26253: - Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti.... 

 Ty si oplzlý, Ty slizák jeden! Autori tejto petície dúfajú, že si na Zemanovi prihrejú svoju polievočku, je to niečo ako nekalá reklama. :)

A toho Havla si už ozaj strčte za klobúk. Takto akurát dosiahnete, že aj tí, ktorí ho celkom znášali (názory mal dobré, len ich občas vyvracal aktuálnym správaním) budú na neho alergickí! Je mi ho ľúto, urobili ste z neho strašiaka do maku sa pokúšate a presvedčiť masy, že je to socha svätého. A on sa nemôže už brániť! Hlúpy dav vám tlieska, ale tí, čo nie sú zaslepení, vidia, že to, čím mávate na čele svojich sprievodov, je iba atrapa.

 


Nepřihlášený uživatel

#26284 Re: Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti....

2014-12-21 12:01:03

#26253: - Když se předávala tato petice v tom hrozném mrznoucím dešti.... 

 Takto jsem to cítil a takto to na Hradě vypadalo.