MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#25647

2014-12-18 11:24

25644 - Souhlasim s Vami.  Toho si musi vsimnout kazdy soudny clovek.  Zatimco jini maji mimiku normalnich lidi, nas Zeman ma stale vyraz dementa.  Hlavne kdyz tak puvabne otoci oci po vicka a hlava mu pada ze strany na stranu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#25651 Re:

2014-12-18 11:35:00

#25647: -  

Představuji si, jak v ústředí pravdolásky Eva Holubová agilně zvedá telefon a už běží pokyny po celé Praze: Helé, Pepo, je potřeba podepsat tu petici proti velký koalici, když už nic jinýho, aspoň to musíme dostat do novin, už jsem volala spřízněnejm novinářům a ti to přislíbili votisknout. Vod Hřebejka jsme to podepsali všichni. - A už jsou tam i Cimrmani? - No jéje. A taky Olga a taky Táňa. I Ivan tam je. - Tak to jó, to mne tam taky připiš... - Připíšu. A dám tam i tvou starou. A taky tvýho syna. Ať je nás jako víc...

A druhý den opravdu - média se předhánějí v tom, které známé a slavné osobnosti tu petici zase podepsaly. Nikoho přitom nepřekvapí, že jde pořád o stejná jména. Jisté je jen, že letos bude chybět Kaplický a Smoljak (i když v jeho případě převzal rodinnou štafetu syn David). Jinak je to rok co rok stejné.

Abyste věděli, že si nevymýšlím, připravil jsem na konci článku seznam pravdoláskařů na telefonu, kteří jsou vždy ochotni podepsat jakoukoli petici, když jim řeknete, že to chce pan Vaněk.seznam notoriků 

Říkám jim zasloužilí petenti. Nebo také věční petičníci. Neúnavní signatáři. Profesionální stěžovatelé. Signatáři na plný úvazek. Signatáři z povolání. Notoričtí kverulanti. Podepsaní.