MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#25045 Propad rublu nemá dno....

2014-12-16 10:03

Rusko jednoznačně směřuje k nekonvertibilní měně, tedy směřuje k CCCP. 

Země, která není schopna bez západního managementu cokoliv smysluplného vyrobit a dokonce není schopna aniž těžit ropu bez západních technologií, což tvoří 50 % jejího HDP, tak ta logicky v případě, že začně hrozit jadernými zbraněmi, ukradne území natož území v Evropě je odsouzená k izolaci, pokud všechny své zločiny nenapraví v rozumné časové ose, ale i tak již opět na desetiletí zůstane velká pachuť z toho, co se v Rusku stalo. 

Rusko opět směřuje ke znárodnění investic, která tam "západ" (vždy to jsou soukromí inveestoři) realizoval. Směřuje tedy k oddělní měny a bez pochyby také pokusu vydírat Evropy nedodáváním plynu a ropy v konečném důsledku spíš proto, že dodávkám nebudou schopni dostát z technických důvodů. 

Je velim pravděpodobné, že veškerý pohyblivý kapitál byl z Ruska jíž dávno stažen. Aktuálně jsou Rusku už jen ty investice, které jsou movitého charakteru a na těch aktuálně vznikají obrovské finanční ztráty. 

Putin Rusko přivedl opět k bankrotu, který bez nejmenších pochybností bude nakonec řešit násilím, pokud mu to jeho spoluobčané dovolí. 

Rusko je před bankrotem. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#25047 Re: Propad rublu nemá dno....

2014-12-16 10:18:29

#25045: - Propad rublu nemá dno.... 

 Jakou asi má inflaci rubl, kdyý základní!!!! úroková sazba rublu je aktuálně 17 %. Úspory občanů v bankách jsou nyní naprosto znehodnoceny a vůči dolaru a euru již nemají vůbec žádnou hodnotu. 

Podivovat se tedy nad tím, že do ČR nejezdí ruští turisté bylo již vlétě naprosto idiotské a spojovat to dokonce s naší zahraniční politikou jako naprosté šílenství. 

Rusko evidentně zbankrotuje. 


Nepřihlášený uživatel

#25067 Re: Propad rublu nemá dno....

2014-12-16 11:56:56

#25045: - Propad rublu nemá dno.... 

 Vážení petenti, o tom jsem už přece psal. Je to Andropovův plán. A funguje.

Putin splnil svůj úkol. Teď chystá revizi Andropovova plánu pro svého nástupce. Proto se učí v Číně a Zeman (o toho tady jde) mu přizvukuje. "Budeme se  sem jezdit učit" nebo tak nějak podobně to řekl.

Myslím, že kdo je kdo už skoro víme.

Podstatné je, že ZEMANA jako prezidenta NECHCEME.