MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23336 Re: Re: Nikoliv, petice není vůbec mrtvá, ale je velmi pravděpodobné....

2014-12-09 10:09

#23335: - Re: Nikoliv, petice není vůbec mrtvá, ale je velmi pravděpodobné.... 

 Těžko říci, jak to bude. To, že se bude překonávat v úlisnosti je, ale již dnes naprosto zřejmé, stejně jako to, že to "tentokrát" nebude "spatra", ale pečlivá připravená ruská propaganda. 

Zeman je zločinec to nebezpečný zločinec nebo má kolem sebe nebezpečné zločince a ti jsou supportování, dlé mého, přímo z FSB, tedy profesionály. Rusové si postavili figuru a nehodlají o ní přijít, to je naprosto evidentní. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#23344 Re: Re: Re: Nikoliv, petice není vůbec mrtvá, ale je velmi pravděpodobné....

2014-12-09 10:41:01

#23336: - Re: Re: Nikoliv, petice není vůbec mrtvá, ale je velmi pravděpodobné.... 

 Je to naprosto evidentní, ale na této debatě je vidět, že ne každému, dokonce by se dalo říci, že ne "většině" národa. Ta naopak vidí postavenou figuru v osobě pana Karla a to hnusnými imperialistickými Američany. Je to věčný boj dvou rozdílných ideologií a nic proti němu, ale na rozdíl od Karla je teď presidentem Miloš a nikdo neví (i když se zde většina tváří, že ano) jak by to vypadalo, kdyby tomu bylo naopak. Já tady za nikoho nekopu, jen si myslím, že národ podlehl volbě "menšího zla" a zvolil si to větší. Ale nejsem zas tak veliký "přehleďák", jako mnozí zdejší přispěvatelé, takže se samozřejmě mohu mýlit. Současnost mne však zatím bohužel přesvědčuje o opaku. Dokonce si myslím (ale je to pouze můj názor), že zde pod pokličkou současných událostí v tichosti vyrůstá ještě nebezpečnější figura, které si z důvodů cíleně vykonstruovaných "manévrů" zatím nikdo moc nevšímá.