Nehoda

Quoted post

Ten stejný filantrop... ;-)

#14 Re: Právo

2014-12-09 09:09

#13: Naďa -  

Myslím, že vkusná poznámka. :-) Bohužel nestačil dojet do práce, kde by to už protiprávní bylo. :-D Já mám akorát pocit, že on dostene záznam se kterým nemůže nějaký ten pátek učit. To je zřejmě ten důvod vyhazovu. ;-)

Btw. ono o právu platí staré známe, že právo je něco, co oplívá minimen morálky. :-)

Odpovědi

Tereza

#15 Re: Re: Právo

2014-12-09 17:50:35

#14: Ten stejný filantrop... ;-) - Re: Právo 

A podepsat se neumíte?Abychom vedeli,kdo nám zde píše taková moudra???

Naďa

#17 Re: Re: Právo

2014-12-09 23:03:14

#14: Ten stejný filantrop... ;-) - Re: Právo 

Hmmm.. . Filantrop - to asi bude ironická přezdívka. Z Vašeho textu je cítit radost z toho co se stalo a text " Bohužel nestačil dojet do práce ..." mě tak nějak dal lidskou facku. Možná máte s panem Scheinherrem osobní antipatie, to však momentálně není předmět diskuze.

Netuším, zda je pracovně s panem Schreinherrem vedeno  řízení za nějaký pracovní přestupek, ale ani Vy anifilantope, by jste jistě nebyl rád, aby Vás v práci hodnotili i za skutky mimo pracoviště.

Pečete po večerech v troubě živé netopýry?

A co lidská stránka věci? Hledat nějakou cestu , která by pomohla vrátit se do normálu člověku, který evidentně jen dočasně ztratil kormidlo? Já vím, že to dnes není moderní, dnes je in honba na čarodějnice - můžete si dosadit co chcete stačí si pustit zprávy nebo otevřít noviny:-(

Končím, jsem z lidí, který nevidí pro lidi člověka smutná.